Hamit Turhan Ustalara saygı haftası!
HABERİ PAYLAŞ

Ustalara saygı haftası!

Haberin Devamı

Nicedir mahkemelerle, tapelerle, başkanlık kaosuyla yatıp kalkıyoruz. Futbolun unutulduğu şu günlerde bizi yeniden yeşil sahalara çeken üç usta var: Alex, Necati ve Mehmet Yıldız. Sergiledikleri performansa alkış tutun, şapka çıkartın

Bu köşede en son ne zaman futbol yazdığımı hatırlamıyorum. 3 Temmuz’da başlayan süreçte gündem öyle hızlı değişiyor ki, takımlarımızın sahada verdiği mücadeleye dönüp bakma fırsatı bulamıyoruz. Şikeyle yatıp, teşvikle kalkıyoruz. Futbolun ‘F’sini ağzımıza almaya hazırlandığımız anda karşımıza iddianameler, tapeler, suçlamalar, başkanlık krizi çıkıyor.

Mahkemeden kurtulamayan futbol bir türlü doğal mecrasına; yani yeşil sahalara dönemiyor. İşte, çöle düşmüş kazazede gibi futbola susadığımız şu günlerde sahneye çıkan üç usta adeta bir vaha gibi imdadımıza yetişti.
[[HAFTAYA]]

Gençler ders almalı

Fenerbahçeli Alex de Souza, Galatasaraylı Necati Ateş ve Karabüksporlu Mehmet Yıldız, performanslarıyla, profesyonellikleriyle, takımlarına sağladıkları katkılarıyla parmak ısırtıyor. Yıllanmış şarap gibi yaşlandıkça değerlerine değer katıyorlar. Yıllara meydan okuyorlar. En ihtiyaç duyulduğu anda ortaya çıkıyorlar.

Yalnız takımlarının değil, ligin de kaderini değiştiriyorlar. Her türlü övgüyü, takdiri, alkışı sonuna kadar hak ediyorlar. Yeni neslin onlardan öğreneceği çok şey var. Çok dikkatle izlemeleri gerekir. Bizlere de düşen, şu çorak mevsimde rahmet bulutu gibi beliren bu üç ustaya saygıda kesinlikle kusur etmemek. Onlara şapka çıkarın, önlerinde eğilin. Ben öyle yapıyorum. Helal olsun üçüne de...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder