Spor Üstünel, Lincoln'ü tehdit mi etti?

Üstünel, Lincoln'ü tehdit mi etti?

Paylaş
Üstünel, Lincoln'ü tehdit mi etti?

Galatasaray'dan olaylı bir biçimde ayrılan Brezilyalı Lincoln, Haldun Üstünel'in soyunma odasında alkollü bir biçimde kendisini tehdit ettiğini öne sürdü

Galatasaray’ın Brezilyalı eski yıldızı Cassio Lincoln, Aksiyon Dergisi’ne verdiği röportajda sarı kırmızılı takımda geçirdiği dönemde bilinmeyen konulara açıklık getirdi.

RÖPORTAJDAN SATIR BAŞLARI

- Teklif olursa düşünürüm G.Saray dışında bir kulüp beni istedi. Ancak kabul etmedim. Çünkü taraftarıyla ve orada yaşadığım güzel zamanlar hatırına hâlâ G.Saray’la çok kuvvetli bir bağım var. Bununla beraber biraz nefes almak için bu zamana ihtiyacım vardı. Şimdi yeni bir davet gelirse seve seve düşünürüm ve kim bilir belki bir gün Türkiye’ye dönebilirim.

- Başkan Canaydın’ın ölümüne çok üzüldüm. O bana her zaman oğlu gibi davrandı.

- Kalli, Hakan’la beni kadro dışı bıraktı. Bu olay tamamen teknik direktörün anlayışsızlığından kaynaklandı. Skibbe’nin takımdan gönderilme tarzını hiç beğenmedim. Elinden geleni yapmaya çalışıyordu. Adaletsizliği sevmiyorum.

- Her zaman G.Saray’la aramda olan sözlerimi tuttum. Yöneticilerin davranışları biraz karmaşık. Çünkü çoğu Avrupa’da hiç çalışmamış.

Ama şahsen Adnan Sezgin futboldan anlıyor. Bununla birlikte Haldun’un (Üstünel) Almanya’da Hamburg’a karşı oynadığımız maçtan sonra alkollü içki kokan bir hâlde soyunma odasına girip tartışması beni negatif etkileyen bir olaydır’.

SOYUNMA ODASINDA NELER YAŞANDI?

Bugün piyasaya çıkacak dergideki Lincoln röportajının en kritik bölümü Hamburg deplasmanında Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel ile Lincoln arasında yaşanan tartışma aslında.

Brezilyalı yıldız, o günü şu sözlerle aktarmış: “G.Saraylı yöneticilerin bana karşı davranışları biraz karmaşıktı.. Çünkü çoğu Avrupa’da hiç çalışmamış.. Ama şahsen Adnan Sezgin’i çok kalibiyetli buluyorum.

Gerçekten futboldan anlıyor.. Bununla birlikte Haldun’un (Üstünel) Almanya’da Hamburg’a karşı oynadığımız maçtan sonra alkollü, içki kokan bir halde soyunma odasına girip benimle tartışması beni negatif etkileyen bir olaydır.. Bu, kabul edilemez bir tavırdı.. Hele hele G.Saray gibi dünyanın büyük kulüplerinden birinde hiç kabul edilemezdi..”

2

Haberin Devamı