Spor Üstünel'den Kewell açıklaması

Üstünel'den Kewell açıklaması

Paylaş
Üstünel'den Kewell açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Harry Kewell'ın takımdan gönderilmesinin gündemlerine hiç gelmediğini söyledi

Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulunan Haldun Üstünel, Kewell’ın, taraflı tarafsız herkesin gönlüne taht kurmuş bir isim olduğunu belirtirken, "Kewell’la, 4-6 hafta sürecek talihsiz bir sakatlıktan dolayı yolları ayırmamız, Galatasaray etiğine ve duruşuna kesinlikle yakışmazdı. Kewell’ın, Galatasaray’a kattığı değerler tartışılmaz. Onun gönderilme durumu hiçbir zaman gündemimizde olmadı" dedi.

"NONDA'NIN GÖNDERİLMESİNİ TEKNİK HEYET İSTEDİ"

Avustralyalı oyuncunun sakatlığı ne kadar süre alırsa alsın, Galatasaray’dan ayrılışının, gelişi gibi olacağını anlatan Üstünel, "Onunla sözleşmemiz sezon sonuna kadar devam ediyor. Başarılı bir ameliyat geçirmesini temenni ediyoruz.

En kısa sürede, takıma olan büyük katkısını yeniden sergileyeceğine eminiz" derken, takımdan gönderilen isim olan Nonda için ise "Nonda’nın sözleşmesinin feshedilmesi konusunda almış olduğumuz karar, teknik heyetten aldığımız rapor doğrultusunda verilmiştir" ifadelerini kullandı.

"TRANSFERLER EKİP ÇALIŞMASI"

Haldun Üstünel, üst üste gerçekleştirilen transferlerde sürecin çok zorlu geçtiğini, isminin ön planda olduğu çalışmaları çok geniş bir ekibin yaptığını kaydetti.

Transferlerin çok kısa süreçlerde gerçekleştirildiği şeklinde bir kanının hakim olduğuna vurgu yapan Üstünel, "Çalışmalarımız, devre arasında yapılan girişimlerden ibaret değil. Transferlerin tamamen bana mal edilmesini de kabul edemiyorum.

Bu çalışmaların bütün sorumluluğunu üzerime almış gibi görünmekten hoşlanmıyorum. Bu transferler geniş bir ekibin çalışmaları sonucunda ortaya çıktı. Bu büyük isimlerin Galatasaray’a gelmesi önemli değil. Bizim en büyük temennimiz, bu çalışmalarımızın bize başarı olarak geri dönmesi.

Bizim için en önemli şey, takımımıza yeni katılan arkadaşlarımızın ortaya koyacağı performanstır" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı