Gündem Utanmaz

Utanmaz

Paylaş
Utanmaz

Zonguldak Kilimli'de Yeşim Muslu adlı kadın evden kaçan 13 yaşındaki kızı erkeklere satmış

Zonguldak’ın Kilimli beldesinde polis, küçük yaşta bir kızın erkeklere pazarlandığı ihbarını aldı. Önceki gün 36 yaşındaki Yeşim Muslu’nun evine baskın düzenleyen polis ekibi, ilköğretim 7’nci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki K.Ö.’yü bu evde buldu. Yeşim Muslu gözaltına alındı. Devrek ilçesinde yaşayan K.Ö.’nün, 1 hafta önce evden kaçtığı ve 1 yıl önce tanıştığı Yeşim Muslu’nun yanında kalmaya başladığı belirlendi.

Haberin Devamı

6 KİŞİ ARANIYOR

Yeşim Muslu’nun daha önce de K.Ö.’yü erkeklere sattığı iddia edildi. K.Ö.’nün ifadesi doğrultusunda, kızla birlikte olduğu belirlenen 8 kişi yakalandı. K.Ö. ile birlikte olduğu iddiasıyla 6 kişinin daha arandığı öğrenildi.

KAÇIRILAN KIZA 5 KİŞİ TECAVÜZ ETTİ

Gamze D. (21) adlı genç kız geçen hafta Bursa’da kayboldu. Genç kızın ablası, kardeşinin cep telefonundan Yasin Ü. adlı kişiye ulaştı. Yasin’e buluşmak üzere Ankara’da randevu veren abla, durumu polise bildirdi. Polis buluşma yerinde Ergün T., Yasin Ü. ve Arif P.’yi gözaltına aldı.

Ergün T., kaçırılan Gamze D.’nin Ankara Otogarı’nda, amcasının oğlu Yasin T.’nin yanında olduğunu söyledi. Yapılan operasyonda genç kız kurtarıldı. Gamze D. kendisini Bursa’dan kandırarak kaçıran kişinin Serkan Y. olduğunu ve tecavüz ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Genç kız, Ankara’ya geldikten sonra Serkan Y.’nin kendisini Yasin T.’ye verdiğini, Yasin T.’nin kendisine 2 gün boyunca 3 arkadaşıyla tecavüz ettiğini öne sürdü. 5 zanlı tutuklandı.

Durmuş SEVİNDİK-DHA