Gündem Ütü faciası

Ütü faciası

Paylaş
Ütü faciası

Çorlu'da prizde unutulan ütüden çıktığı sanılan yangın 2 can aldı, 1 kişi de hastanelik oldu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, prizde unutulan ütüden çıktığı tahmin edilen yangında 80 yaşındaki Mehmet Barış ile eşi Remziye Barış öldü, dumandan zehirlenen 54 yaşındaki akrabaları Ahmet Öztürk ise hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Yangın, sabah saat 06.45 sıralarında Çoban Çeşme Mahallesi Mustafa Kemal caddesi üzerindeki Aydın evler B bloktaki Mehmet Barış'a ait 1. kattaki dairede meydana geldi. Salonda yapılan ütünün ardından prizde açık unutulan ütü yangına neden oldu. Apartmanı saran dumanları fark eden diğer ev sahiplerinin haber vermesiyle gelen itfaiye ekipleri, hemen evin kapısını balyoz ile kırarak içeriye girdi ve salondaki alevleri söndürdü.

DEMİR PARMAKLIKLAR KESİLDİ

Evin içinde arama yapan itfaiye ekipleri yataklarında hareketsiz yatan Mehmet Barış ve eşi Remziye Barış'ı dış kapıya yakın olduğu için evin kapısından çıkartarak ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evin diğer odasında uyuyan çiftin akrabaları Ahmet Öztürk ise odadaki pencerenin dışındaki demir parmaklıklar kesilerek dışarıya çıkartıldı ve ambulansla aynı hasteneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Hastanede tedavi altına alınan Mehmet ve Remziye Barış çifti yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ciddiyetini koruyan Ahmet Öztürk ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Soruşturma sürüyor.

DHA