Türkiye (Son Dakika) Üvey annesini telle boğarak öldürdü

Üvey annesini telle boğarak öldürdü

Paylaş
Üvey annesini telle boğarak öldürdü

Bursa'da bir kişi üvey annesini telle boğarak öldürdükten sonra cesedi tenha bir yere atmak üzere bagaja koydu. Cesedin bulunduğu otomobille sabahtan akşama kadar otomobilde dolaşan şahıs, yunus timlerinin dikkati sayesinde yakalandı

Dinçer Dinç, üvey annesi Özlem Yıldırım’ı oturdukları evde telle boğarak öldürdükten sonra cesedini battaniyeye sarıp otomobilin bagajına koydu. Dinç, daha sonra dün saat 08.00 sıralarında evden ayrıldı.

Haberin Devamı

Dinçer Dinç, arkadaşlarından H.Ç. ve K.D.’yi de yanına alarak otomobiliyle Uludağ eteklerine çıkarak cesedi atmak için yer aradı. Cesedi atacak uygun yer bulamayan Dinç saat 21.00 sıralarında kent merkezine dönerek Yıldırım ilçesinde bulunan Doğu Garajı’na geldi. Burada devriye gezen yunus timlerinin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde arama yapmak istedi.

Görevliler, Dinçer Dinç’ten bagajı açmasını istedi. Bagaj anahtarının yanında olmadığını öne süren Dinç’in hareketlerinden şüphelenen timler yaptıkları arama sonunda bagaj anahtarı bularak açtı. Battaniyeye sarılı cesetle karşılaşan yunus timlerinin ihbarı üzerine takviye polis ekipleri sevk edildi. Dinçer Dinç, kısa süren sorgulama ardından üvey annesini boğarak öldürdüğünü itiraf edince gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından Özlem Yıldırım’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Soruşturma sürdürülüyor.

DHA