Gündem Üvey baba tecavüzü

Üvey baba tecavüzü

Paylaş
Üvey baba tecavüzü

Üvey baba tecavüzü

Sakarya’nın Pamukova İlçesi'nde 14 yaşındaki üvey kızı tarafından tecavüzle suçlanan 49 yaşındaki Süleyman Ş. “Bu iftirayı temizleyin” diyerek eşiyle birlikte gittiği polis merkezinde çelişkili ifade verince, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Pamukova İlçesi Yenice Mahallesi'nde esnaflık yapan Süleyman Ş., iddialara göre kendileriyle birlikte yaşayan üvey kızına tecavüz etti. Daha sonra paniğe kapılarak evden ayrıldı. Küçük kız olayı annesi N.Ş.’ye anlattı. 2 gün sonra eve gelen Şüleyman Ş. bu konuda eşi N.Ş. ile tartıştı. Süleyman Ş., eşinin zorlaması üzerine üvey kızıyla birlikte polise başvurdu. Üvey baba polise “Kızım K.Ş. ‘Babam bana tecavüz etti’ diye bana iftira atıyor. Bu iftirayı temizleyin” dedi.

Yaşının küçük olması nedeni ile Cumhuriyet Savcılığı’na gönderilen K.Ş. doktora sevk edildi. Yapılan muayenede tecavüz bulgusu ortaya çıkınca K.Ş., üvey babasının kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek şunları anlattı:

“Gece evde yatarken üvey babam yanıma geldi. Yaklaşıp ‘Bağırma’ deyip yatağıma girdi. Ağzımı kapattı vee tecavüz etti. Sesimi çıkaramadım. Sonra yanımdan kalkıp gitti. Ben de ağlamaya başladım. Sesimi duyan annem yanıma geldi. Kendisine olanları anlattım.”

Haberin Devamı

Tecavüzle suçlanan Süleyman Ş. ise suçlamayı kabul etmeyerek, üvey kızının başka birisi ile ilişkiye girdiğini ve suçu kendi üstüne attığını öne sürdü. Anne N.Ş. de kızının ağlamasını duyunca uyandığını, yanına gittiğinde de üvey babasının kendisine tecavüzde bulunduğunu söylediğini iddia etti.
Mahkemeye sevk edilen Süleyman Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA