Türkiye (Son Dakika) Üvey babasının başını tavayla ezdi

Üvey babasının başını tavayla ezdi

Paylaş
Üvey babasının başını tavayla ezdi

Ankara'da bir kişi, üvey babasını, annesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle başına tavayla defalarca vurarak öldürdü

Ankara’da bir kişi, annesine şiddet uyguladığı gerekçesiyle, üvey babasını başına tavayla vurup öldürdü. Edinilen bilgiye göre, kepçe operatörü olarak çalışan Alper B. (32) Yenimahalle’deki evinde, annesi H.H’e şiddet uyguladığı gerekçesiyle, üvey babası Kemal Hergüner (61) ile tartıştı.

Haberin Devamı

İddiaya göre Alper B, sabah saatlerinde annesi işe gittikten sonra mutfaktan aldığı tavayla üvey babasının yattığı odaya girdi. Üvey babasını başına tavayla defalarca vurup öldüren zanlı, banyoda üzerini temizleyip, tavayı ve kanlı elbiseleri poşete koyarak evden ayrıldı. Zanlı, tava ile kanlı giysileri, evin yakınında çöpe attıktan sonra işine gitti. Akşam eve geldiğinde kocasının cesedini bulan H.H, durumu polise bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Alper B’yi çalıştığı yerde gözaltına aldı.

Ankara emniyetinde ifadesine başvurulan zanlı, suçunu kabul edip, üvey babasını annesine kötü davrandığı için öldürdüğünü söyledi. Alper B, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

AA