Gündem Üvey kızına tecavüzden tutuklandı

Üvey kızına tecavüzden tutuklandı

Paylaş
Üvey kızına tecavüzden tutuklandı

Üvey kızına tecavüzden tutuklandı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 12 yaşındaki üvey kızına 1.5 yıldır tecavüz ettiği iddia edilen 26 yaşındaki A.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Fethiye'nin Kemer Beldesi'ne bağlı Ören Köyü'nde yaşayan 36 yaşındaki H.Ç., dün evde temizlik yaptığı sırada eşi A.Ç. ile önceki eşinden olan kızı G.A.'nın yan odadan gelen seslerini duydu. Odaya giren kadın, kızı ve eşini çırılçıplak halde buldu. Bunun üzerine kızını da alarak evden ayrılan H.Ç., Günlükbaşı Polis Merkezi'ne giderek eşinden şikayetçi oldu. Polisin jandarmaya haber vermesinin ardından köylerindeki evinden kaçan A.Ç. aranmaya başlandı. Daha sonra kendisi gelerek teslim olan A.Ç. suçunu itiraf etti. A.Ç., üvey kızına 1.5 yıldır tehditle anal yoldan tecavüz ettiğini söyledi. Jandarmadaki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edilen A.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Fethiye Cezaevi'ne gönderildi.

Haberin Devamı

Adliye çıkışında baygınlık geçiren anne H.Ç.'yi bu sırada kızı G.A. sakinleştirmeye çalıştı. H.Ç., adliye önüne çağrılan ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Sezer ŞAHİNDAŞ/FETHİYE (Muğla), (DHA)