Gündem Uyanınca hırsız bıçakladı!

Uyanınca hırsız bıçakladı!

Paylaş
Uyanınca hırsız bıçakladı!

Uyanınca hırsız bıçakladı!

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, 78 yaşındaki Tahir Tan, iddiaya göre hırsızlık amacıyla evine giren kimliği belirsiz kişi tarafından iki bıçak darbesiyle yaralandı. Tedaviye alınan Tan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Atatürk Mahallesi'nda oturan 4 çocuk babası, işçi emeklisi Tahir Tan, gecenin ilerleyen saatlerinde yatak odasına geçip uyumaya başladı. Saat 03.00 sıralarında hırsızlık amacıyla eve girdiği ileri sürülen kimliği belirsiz kişi, bir süre evi dolaştıktan sonra yatak odasına girdi. Şüpheli, yaşlı adamı görüp uyuduğundan emin olmak için kontrol etmek istediği sırada Tahir Tan uyandı. Paniğe kapılıp belindeki bıçağı çıkaran şüpheli, Tan'ı sağ karın boşluğundan iki kez yaralayıp kaçtı.

Tan'ın bağırışları üzerine odaya giren kızı, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde ilk müdahalesi sağlık ekiplerince yapılan yaralı, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı. Tan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Görgü tanıklarının verdikleri eşkale göre, 15- 16 yaşlarında, 1.70 ile 1.80 metre arasında, esmer olan ve üzerinde siyah bir eşofman bulunan şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı. Güvenlik güçleri, evde yapılan kontrolde herhangi bir hırsızlığın meydana gelmediğinin belirlendiğini bildirdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)