Spor Uygun'un tedaviye ihtiyacı var!

Uygun'un tedaviye ihtiyacı var!

Paylaş
Uygun'un tedaviye ihtiyacı var!

Uygun'un tedaviye ihtiyacı var!

Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, Bülent Uygun aleyhine sert konuştu. Bülent Uygun'un açıklamalarını Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem programına değerlendiren Fikret Ünsal, "Bülent Uygun'un tedaviye ihtiyacı var." dedi.

Sivasspor'dan ayrılan Bülent Uygun'un istenilen transferler yapılmadı açıklamalarını değerlendirirken; "Buazza, Burak Yılmaz, Engin Baytar'ı istediğini söylemiş. Burak Yılmaz'ın adı yönetime bile gelmedi. Engin Baytar zaten Trabzon'u istiyordu ve oraya gitti. Buazza geldi, manyağın tekiydi, otelde kavga etti. Biz de gönderdik. Yönetimden bazı kişilerin para meselesi yüzünden bu transferleri istemediğini söylemiş. O kişi de Erdal Sarılar. Yönetim Kurulu üyemiz ve gelir giderleri belirliyor. Şimdi takımın da dengelerini gözönünde bulundurmak zorundasınız. O da bunu yaptı. Sivasspor'un fazla bir gelir kapısı yok. Onun için yaptığı transfer eleştirileri yersiz." dedi.

Bülent Uygun'un bu açıklamalarıyla çok sevdiğini söylediği başkana, yönetim kuruluna haksızlık ettiğini belirten Ünsal, "Bu açıklamaların hedefi yönetimdir. Çok sevdiğimiz bir teknik direktör ancak bunları neden yapıyor bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Bülent Uygun'un milli takıma Guus Hiddink'i getiren federasyonun da yabancı olmasını değerlendiren Fikret Ünsal, "bu açıklamalar talihsizliktir. Ne demek federasyon yabancı isimlerden oluşsun. Bu açıklamaları yaptığı için Bülent Uygun'un tedaviye ihtiyacı var. Sevdiğim bir kişi ancak başka birisi bu yorumları yaparsa onu derhal akıl hastanesine atarlar. Böyle konuşması mantıksız. Ne demek federasyon da yabancı olsun." açıklamalarıyla sözlerini bitirdi.


Haberin Devamı