Türkiye (Son Dakika) Uykusu ağır eşi kalkmadı, polis çağırdı

Uykusu ağır eşi kalkmadı, polis çağırdı

Paylaş
Uykusu ağır eşi kalkmadı, polis çağırdı

Gece işten geç dönen koca, kapıyı ve telefonu açmayan eşinin başına kötü bir şey gelmesinden şüphelenip polisi ve itfaiyeyi aradı. İtfaiye içeri girdiğinde ise genç kadını kanepede uyurken buldu

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi’nde gece işten dönen 29 yaşındaki Hayrettin Çapar, kapıyı ve telefonu açmayan eşinin başına kötü bir şey geldiğinden şüphelenerek polise haber verdi. Polis, itfaiyenin merdivenli aracıyla pencereden eve girerken, kadının kanepede uyuduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

İlçede çiçekçilik yapan Hayrettin Çapar, siparişleri hazırlayabilmek için geç saate kadar dükkanda çalıştı. Saat 02.00 sıralarında evine giden Hayrettin Çapar, uzun süre zile basmasına rağmen eşi 27 yaşındaki Elif Çapar kapıyı açmadı.

Telefona da bakmaması üzerine eşinin başına kötü bir şey geldiğinden şüphelenen Hayrettin Çapar, polise haber verdi. Polis, 3 katlı evin 2’nci katındaki daireye, itfaiyenin merdivenli aracının sepetiyle kilitli olmayan pencereden girdi. Polis memurunun yaptığı kontrolde kadının kanepede uyuyakaldığı ortaya çıktı.

Polisin uyandırdığı Elif Çapar kapıyı açarken, eşi Hayrettin Çapar da rahat bir nefes aldı.


DHA