Gündem Uykusuz zamanların kenti Barselona

Uykusuz zamanların kenti Barselona

Paylaş
Uykusuz zamanların kenti Barselona

Tarihi, eşsiz mimarisi, sanat eserleri ve eğlenceli gece hayatıyla Barselona, seyahat tutkunlarının her zaman uğrak noktalarından olmuştur

Sanatkârlar kenti olarak bilinen ve bu unvanı hak edecek ustalara yıllardır ev sahipliği yapan Barselona bunun avantajını yıllardır yaşamıştır. Yüksek tarihi ve geometrik yapıları, heykelleri bu konuda yeterli bilgiyi vermektedir. Oraya gittiğinizde gezmeye nereden başlarsınız bilmem ama size La Ramblas sokağını öneririm. İstiklal caddesine olan benzerliği ile gider gitmez oraya karşı bir sempati oluşmaya başlayacaktır. Tabi istiklalden daha canlı ve düzenli olduğunu kesinlikle söylemeliyim. Oradan da hemen yolunuzun üstünde olan Catulanya meydanına çıkmanızı öneririm orada da çeşitli kostümler giymiş birbirinden güzel şovlar yapan eğlenceli insanlarla karşılaşmanız mümkün.

Haberin Devamı

Eğer alışveriş yapmak ise niyetiniz o zaman sizi Gracias`a gitmenizi öneririm. Burada alışveriş yapabilir, küçük ve sevimli kafelerinde yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Tabi biraz pahalı olduğunu da söylemem gerekir. Bu güzel kenti ne ben anlatmakla bitirebilirim ne de siz gezmekle bitirebilirisiniz.

Siz en iyisi http://www.tatilbudur.com/yurtdisi-turlar/ispanya--turlari.html ziyaret edin ve profesyonel rehber eşliğinde bu güzel kenti yaşamanın keyfini çıkartın.