Magazin Uzan'ın en Derin doğum günü partisi

Uzan'ın en Derin doğum günü partisi

Paylaş
Uzan'ın en Derin doğum günü partisi

Cem Uzan pastayı üfledikten sonra ilk öpücüğü Derin Mermerci'den aldı

Geçtiğimiz günlerde Paris’te yaşayan Cem Uzan’ın 50. yaşını kutladığını ve partiye Türkiye’den de dostlarının katıldığını yazmıştım. Cem Uzan, sevgilisi Derin Mermerci ile ev sahipliği yaptığı kutlamaların ilk gününde, 25 Aralık akşamı Eyfel Kulesi’nin karşısındaki ‘Residence La Reserve’deki lüks dairesinde dostlarına bir yemek vermişti.

Haberin Devamı

Toplam 50 kişilik bir yemeğin ardından ertesi gün de Paris’in küçük kapasiteli ama Champs Elysees’nin ‘in’ olan barlarından Matis’te bir kutlama yapmıştı. İstanbul’dan getirdiği ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle coşturduğu gecede şampanyalar su gibi akıp gitmiş, gece boyunca şampanyaların yanında minik kanepeler, havyarlar ikram edilmişti.

Gecenin en önemli olayı ise Derin Mermerci’nin annesi Ender Mermerci ve sevgilisi Herman Von Alkamade’nin de davetliler arasında olmasıydı. Davete katılan bir dostum, partiden çok özel fotoğraflar iletti bana.

Cem Uzan,mumları üfledikten sonra pastasını konuklarına tek tek elleriyle yedirmiş. Öyle ki, elleri çikolataya bulanan Uzan, bu haliyle dostlarını gülme krizine sokmuş. Sevgilisiyle dans eden Uzan, gece boyunca çok eğlenmiş.

Haberin Devamı

Ateşdağlı’nın müzikleriyle eğlenen davetliler, en çok da Tarkan’ın ‘Öp’ şarkısıyla coşmuş. Gecede bu şarkı istek üzerine tam 5 kez çalınmış.

HT MAGAZİN / ÜNAL DEMİRKAYA