Magazin Uzanlar gizlice boşandı!

Uzanlar gizlice boşandı!

Paylaş
Uzanlar gizlice boşandı!

Sözleşmeyle başlayan evliliklerini sözleşmeyle bitirdiler...

Beykoz Aile Mahkemesi'nde bugün boşanma davaları olan Cem Uzan ve Alara Uzan çifti dün aralarında yaptıkları bir protokolle anlaşmalı olarak boşandı. Uzan çiftinin yaptığı protokole göre çocuklar Renç Emre ve Jasmin Paris'in velayeti anneye verildi. Çocuklar yılın 75 günü ise Fransa'ya iltica talebinde bulunan babaları Cem Uzan'ın yanında kalacak. Cem Uzan Alara Koçibey'e ve çocuklara nafaka ödemeyi kabul etti.

Haberin Devamı

Fransa'ya kaçarak iltica talebinde bulunan Cem Uzan ile Alara Uzan aralarında sürpriz bir şekilde protokol yaparak dün Beykoz Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. Alara Uzan 13 yıl önce bir şirket sözleşmesi gibi "evlilik sözleşmesi"yle hayatını birleştirdiği Cem Uzan'la boşanma protokolü yaparak evliliğini sona erdirdi. Alara Uzan 2009'un Aralık ayında hakkında çıkan hapis cezası nedeniyle Fransa'ya kaçan işadamı Cem Uzan'a şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı. Çocuklarına yurtdışı yasağı koydurtan Alara Uzan'a Cem Uzan çocuk kaçırma davası açtı. Bu davayı kaybeden Cem Uzan son olarak Alara Uzan ile anlaşma yoluna gitti. Uzan çiftinin 11 Şubat'ta görülen boşanma davasında mahkeme davayı 15 Nisan'a(Bugün) erteledi.

Haberin Devamı

ÇOCUKLARIN VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Ancak tarafların avukatlarının bir süredir yürüttüğü boşanmalarına dair protokolü Uzan çifti kabul etti. Bunun üzerine çiftin avukatları duruşma gününden bir gün önce mahkemeye giderek çiftin boşanmak istediğini belirtti. Mahkeme de çiftin arasında yaptığı boşanma protokolünü kabul ederek Uzan çiftinin 13yıllık evliliğine son verdi. Protokole göre 1998 doğumlu Renç Emre ile 2003 doğumlu Jasmin Paris'in velayetleri anneye verildi.

Çocukların yılın 75 günü Cem Uzan'ın yanında kalması kararlaştırıldı. Ayrıca Cem Uzan çocuklar ve Alara Uzan için bir miktar nafaka ödemeyi kabul ederken çocukların eğitim masraflarını da karşılayacak. Alara Uzan'ın istediği 2 milyon lira manevi, 7.5 milyon lira maddi tazminatı 'paramyok' diyerek vermek istemeyen Cem Uzan'ın avukatları tazminat konusunda açıklama yapmaktan çekindi. (Habertürk)