Kültür - Sanat Uzay Yolcuları "Passangers" 13 Ocak'ta sinemalarda!
Paylaş
Uzay Yolcuları "Passangers" 13 Ocak'ta sinemalarda!

Jennifer Lawrence (Aurora) ve Chris Pratt (Jim) bir gezene doğru 120 yıllık bir yolculuğa çıkarlar. Uyku kapsülleri tarafından 90 yıl erken uyandırılan iki yabancının hikayesini konu alan heyecan verici bir aksiyon-gerilimde, Jim ve Aurora insanlık tarihinin en büyük kitlesel göçüne katılmış yolcuların hayatlarını tehlikeye atan uzay gemisindeki arızanın nedenini araştırmaya mecbur kalırlar.

Columbia Pictures; LStar Capital, Village Roadshow Pictures ve Wanda Pictures işbirliğiyle, bir Original Film-Company Films-Start Motion Pictures yapımı olan Morten Tyldum filmi “Passengers/Uzay Yolcuları”nı sunar.

Filmin başrollerini Jennifer Lawrence’la paylaşan Chris Pratt, “‘Passengers/Uzay Yolcuları’ ömür boyu sürecek bir yolculuğa –yeni bir gezegene doğru 120 yıllık bir yolculuk– çıkmış olmaları gerekirken 90 yıl erken uyandırılan iki kişinin hikayesi” dedikten sonra, şöyle devam ediyor: “Ancak anlaşılıyor ki erken uyanmalarının bir nedeni var. Hayatta kalmak ve insanlık tarihinin en büyük toplu göçünde yer alan uzay yolcularının hayatlarını kurtarmak için arızanın ardındaki gizemi çözmek ve hızla çökmekte olan uzay gemisini tamir etmek zorundalar.”

Haberin Devamı