Gündem 'Uzaylılar Van Gölü'ne üs kurdu'

'Uzaylılar Van Gölü'ne üs kurdu'

Paylaş
'Uzaylılar Van Gölü'ne üs kurdu'

Van'da uzay bilimleri adına profesyonel olarak çalışan 27 yaşındaki Semra Cezlan, Van Gölü canavarının aslında uzaylılar olabileceğini iddia etti

Merkezi İstanbul'da bulunan Orion Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi kurucularından İnşaat Mühendisi Semra Cezlan, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Yıllırdır gizemini koruyan Van Gölü canavarının aslında bir uzaylı olabileceğini ileri süren Cezlan, bu iddiasını ise gözlem yapan ve canavar gördüğünü iddia eden insanlara dayandırıyor.

Cezlan, yaklaşık bin üyesi bulunan Orion Uzay Bilimleri merkezini hem yurt içinden hemde yurt dışından birçok kişinin arayıp kendilerinden yardım istediğini, görüntü ve fotoğrafları paylaştığını söyledi.

"UZAYLILAR VAN GÖLÜ'NE ÜS KURDU"

Yıllardır adından söz ettiren fakat yapılan tüm araştırmalara rağmen izine bir türlü rastlanmayan Van Gölü Canavarı ile ilgili de yeni iddialar ortaya atan Cezlan, uzaylıların Van Gölü'nde bir üs kurduğunu iddia etti.

Cezlan, "Uçan cisimlere ufo, yüzen cisimlere de uso diyoruz. Aslında aynı varlıklar aynı uzay gemileri ve aynı yerden geliyorlar. Havada yaşayıp suda üsler kurabiliyorlar.

Sadece ben değil dünyanın birçok yerinden Van Gölü'nde uzaylıların üssü olduğunu söyleyen iddia eden insanlar var. Van Gölü çevresinde farklı cisimler gören insanların sayısı arttı.

Van'da gözlem yapanlar arıyorlar, ailesiyle piknik yaparken görenler, akşamın bir vakti farklı bir cisim görüp polisi çağıranlar oldu. Van Gölü Canavarını tarif eden insanlar sadece sırtını tarif ediyorlar. Ve suya giriş şeklini. Bizim gözlemlerimize göre ufoların araçlarıda bu tarif edilen gibi suya dalıyor. Buda bizim iddiamızı doğrular nitelikte" dedi.

Gülay ÖZEK-Murat ÇAĞLAR/VAN (DHA)