Yaşam 'Uzaylılarla konuşmayın'

'Uzaylılarla konuşmayın'

Paylaş
'Uzaylılarla konuşmayın'

Dünyanın en zeki adamlarından fizikçi Stephen Hawking uyardı

‘EVRENDE TEK DEĞİLİZ’

Haberin Devamı

Amerikan belgesel kanalı Discovery, dünyanın en zeki adamlarından biri olan Stephen Hawking (68) tarafından hazırlanan bir belgeseli dün yayınladı. ‘Stephen Hawking İle Evrenin İçinde’ adlı belgeselde ünlü fizikçi “Evrende 100 milyar galaksi, bu galaksilerin her birinde de yüz milyonlarca gezegen var. Sadece bu sayılar bile evrende tek başımıza olduğumuz tezini çürütüyor” diyerek uzaylıların gerçekten var olduğunu söyledi. Stephen Hawking daha sonra da “Uzaylılarla konuşmayın!” uyarısında bulundu.

‘SONUCU YIKICI OLUR’

Ünlü fizikçi “Bu canlılarla irtibata geçmek insanlık için yıkıcı sonuçlar doğurabilir. Uzaylılar kendi doğal kaynakları tükendiği için dünyaya gelip bizim kaynaklarımızı ele geçirmeye çalışacaktır. Bu durum Cristoph Kolomb’un Amerika’yı keşfetmesine benziyor. Amerika keşfedildiğinde sonuç o kıtanın yerlileri için hiç iyi olmamıştı” dedi. Amerika’da yaşayan kızılderililer, kıtanın keşfinden sonra istilaya uğramış ve topraklarından olmuştu.

Haberin Devamı

STEPHEN HAWKİNG KİMDİR?

Stephen Hawking 1942 yılında İngiltere Oxford’da dünyaya geldi. 1960’lı yılların başında geçirdiği bir sinir sistemi hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum oldu. Aynı hastalık yüzünden konuşma yeteneğini de yitirince yazıları sese dönüştüren bir bilgisayar aracılığıyla iletişim kurmaya başladı.

Stephen Hawking, Oxford Üniversitesi’nde fizik, Cambridge Üniversitesi’nde evrenbilim eğitimi aldı. IQ’su (zeka seviyesi) 190 olan Stephen Hawking, Amerikalı iş kadını Marilyn Vos Savant ve Koreli fizikçi Kim Ung Yong’dan sonra dünyanın en zeki üçüncü kişisidir.

Evrenin sırları hakkında yazdığı kitapları, Amerikalı şarkıcı Madonna’nın seks hakkındaki kitaplarından daha fazla satmıştır.