Gündem 'Üzerimde bomba var' dedi, kalp pili çıktı!

'Üzerimde bomba var' dedi, kalp pili çıktı!

Paylaş
'Üzerimde bomba var' dedi, kalp pili çıktı!

Çanakkale'de, okul bahçesine gelip "Üzerimde bomba var" diye bağıran bir kişi, paniğe neden oldu. Özel Harekât timinin de aralarında bulunduğu polisler, okula sevk edildi. Yakalanıp gözaltına alınan şüphelinin üzerinde kalp pili bulunduğu ve öğrencilere şaka yaptığı sanılıyor

Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, sabah saatlerinde kısa süreli bomba paniği yaşandı. Saat 09.30 sıralarında okul bahçesine gelen bir kişi, iddiaya göre "Üzerimde bomba var" diye bağırdı. Öğrenciler, hemen 155’i arayıp polise ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Özel Harekat timi de okul çevresinde önlem aldı. İnönü Caddesi’nin okulun önünden geçen şeridi trafiğine kapatıldı.

Haberin Devamı

Üzerinde bomba olduğunu söylediği ileri sürülen kişi, okul önünden uzaklaşırken, öğrencilerin verdiği eşkal doğrultusunda 100 metre ilerde polis tarafından durdurulup yakalandı. Gözaltına alınıp sorgulanmak üzere Emniyet’e götürülen şüphelinin, üzerinde kalp pili bulunduğu ve öğrencilere şaka yaptığı sanılırken soruşturmanın sürdüğünü bildirildi.

Burak GEZEN/ÇANAKKALE, (DHA)