Dr. Haydar Dümen Üzerine gitmeyin...
HABERİ PAYLAŞ

Üzerine gitmeyin...

Haberin Devamı

Gençler ilişki için istek duyuyor ama kızlar onlar gibi değil. Yani istekli olsalar da ilişkiye uyum sağlayamıyor. Canları yanıyor sorumluluklarınğ düşünüp tedirgin oluyorlar. Kızın üzerine çok düşmeyin. Bırakın kendiyle hesaplaşıp doğruyu bulsun

BÖYLE SORU YOK


Boşalırken hıçkırık tutuyor

17 yaşındayım, boşalırken hıçkırmaya başlıyorum. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP


Genç okurum, iki türlü hıçkırık vardır. Bir hıçkıra hıçkıra ağlamak, ikinci daha çok çocukları ve gençleri tutan hıçkırık. Şansın seni hıçkıra hıçkıra ağlatmasın. Ben buradayken o da yakanı bırakıp çekip gitsin. Hıçkırık tutunca: Sert bir yere yüzükoyun uzan. Belliğindeki zor bir ismi ya da tarihi anımsamaya çalış. 5 dakika sonra hıçkırık pırr gitti, eziyeti de bitti

Kocam sekse doymuyor

27 yaşında, evli kadınım. Kocam sekse doymak bilmiyor. Sabah, akşam peşimi bırakmıyor. Yuvamı dağıtmak istemiyorum.



CEVAP


Sevgili okurum, şu kocam dediğin adamın var ya karşına bir cinsellik karabasanı gibi çıkmış. Ben böyle nicelerini gördüm. Erkekler hazırlıksız kadının isteklerini, psikolojilerini ve kadınlık haklarını hiçe sayarak şampiyonluk taslıyor. Bu nedenle kadınlar ihaneti daha çok yaşıyorlar. Kadınlar önce ruhsal doyum ve yüceltilme arıyor. Sevgili okurum, bu yaşta nefret hem iyi hem kötü. İyiliği bu bir işaret. Ya bitir ya da devam et anlamında. Kötülüğü ise, evlilik devam edecekse nefret üzerine atılan temeller ve yapılan bina en ufak bir sarsıntıda çökecek demektir. Bir de bunu erkeklere anlatabilsek. Öyle ki “Her akşam yemeğinde önünüze 1 kilo eti koyup yiyeceksin, yoksa bu nimeti kaybedeceksin” diyorlar. Yiyene afiyet olsun.

Olgun kadınlardan soğudum

18 yaşındayım, olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Artık sevgilimden bile soğuyorum. Kız arkadaşımdan ayrılayım mı? Ne olur bana bir çare bulun.



CEVAP


Değerli okurum, doğanın ilginç dengeleri vardır. Örneğin; çöpçatan genellikle bir güzeli bir çirkine çatar, eşleştirirmiş. Uyukladığı sırada ise, bir güzel bir güzele denk düşermiş. Bu denklemlere göre doğa hep orta çizgiyi korumaya çalışıyor. Bunun içinde sen de varsın. Seni de olgun kadınlara yönlendirerek onları da bu yağmada eli boş bırakmak istememiş gibi bir yol çizmiş. Kendini kaptırmadan idare et, gitsin. Ama zamanı gelince davul dengi dengine vursun ki ilişkiler devamlı olsun. İşin püf noktası: Bu konular demekle istemekle olmuyor. Son noktayı doğanın kuralları koyuyor. İnsanlar da ya bu kurala uyuyor ya da isyanları oynuyor.

Kız acı çektiğini söylüyor

21 yaşındayım, sevgilimden benden 1 yaş küçük. İlişkiye girmek istiyorum. Denememizde bana acı çektiğini söyledi. Epey zorladım ama çok canının yandığını anlattı. Ne yapabiliriz?



CEVAP


Değerli okurum, bekle. Kızı zorlama. Kız vajinismus sorunu yaşıyor. Bu evlilikte çözülür. Şimdiden böyle olmadı diye kızı terk etme. Ayrıca onun dünyasını da yıkma. Çünkü elinde değil, başaramayacaksınız.

10 gündür tık yok

31 yaşında, 2 yıllık evliyim. Eşimle her gün ilişkiye giriyorduk. 10 gündür penisimde sertleşme oluyor. Bu ciddi bir sorun mu?



CEVAP


Değerli okurum, kendi haline bırak dinlensin. Bakım ve revizyondan geçmiş olsun.

Geç boşalıyorum

23 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır birlikteyim. Penisimde aşırı sertlik var ve sevişirken geç boşalıyorum. Bu sorunları nasıl atlatırım?



CEVAP

Alkışla yavrum, alkışla. Doğanın sana verdiği bir nimet. Yeme, içme, şükret. Alkış üstüne alkış bas, biraz da dizginini kas.

Sevgilim ilişkiye razı değil

19 yaşında kızım ve sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum. O buna razı değil. Ne yapabilirim?



CEVAP

Sevgili yavrum, ne diyebilirim ki? Sana dur derim, arkadaşına da bravo derim. Ama bu da sizin işinize yaramaz. Sen benim yerimde olsan ne derdin? Onu düşün, ona göre davran.

Uzar mı?

16 yaşındayım, cinsel organım 10 santim. Diğer arkadaşlarıma göre kısa. Ben ne yapmalıyım?



CEVAP


Sevgili okurum, merak etme biraz daha uzayacaktır. Öyle bile kalsa evlenmene engel değil. İki yıl kadar bekleyelim. Yine buralardaysak bir kere daha görüşelim.

Hasta mıyım?

23 yaşındayım ve hiçbir kadınla ilişkiye girmedim. Bu bir hastalık mıdır?



CEVAP


Değerli okurum, çekingenlik, acemilik, ortam bulamama ve namus duyguların. Belki de daha önemlisi kendine güvensizliğin. Her neyse. Zamanı gelmiş. Birleşmeye kendini hazırla. Bence dene.

Kız benden nefret etti

Kız arkadaşımla yakında evleneceğiz. Geçen hafta sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ve benden nefret etti. Şimdi ayrılmak istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

CEVAP


Sevgili okurum, kızı kendi haline bırak. Kendisiyle yüzleşsin. Bir şok yaşadı. Ya da seninle ilgili bir şeyleri beğenmedi. Tabii onun seçme hakkı var. Üzerine gidersen kaçar, kendi haline bırakırsan olumlu ya da olumsuz sonuçları göğüsler. Ama bu arada ilişkini kesme. Arada arayıp sor.

İşe yaramazsa

Yaşım 17, hiç ilişkiye girmedim. Hatta hiçbir kızın elini bile tutmadım. Penisim küçük. İleride işe yaramayacağından korkuyorum. Psikolojim bozulmak
üzere. Lütfen bana yol gösterin.



CEVAP

Değerli okurum, bu işin çıkar yolu zaten kendi mecrasında akıyor. Organ normal ama sana küçük geliyor olabilir. Bu yaşa kadar hiçbir kızın elini tutmaman da doğaldır. Şimdiden bunları neden düşünüyorsun? Önünde düşüneceğin çok önemli işler var. Ayrıca zorunlu duruma gelinirse operasyonla penisi büyütmek gibi bir şansın var. Ama bütün işler bitip evlilik yapıldıktan sonra tıp ve hanımın da bu işe “Evet” derse olabilir.

Gebelik riskim var mı?

19 yaşında kızım. Adet döneminden bir gün sonra sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Vajinamın üzerine sperm bulaştı. Size hamile kalma riskim var mı?



CEVAP

Yok yavrum.

Nasıl dayanıyor?

Bir arkadaşım var. Ne kızlara bakıyor ne de mastürbasyon yapıyor. Hiç mastürbasyon yapmadan nasıl dayanıyor? Biz mi sapığız, o mu normal?



CEVAP

Değerli okurum, size ne elalemin altı üstünden? Bak çocuk güzel güzel derslerine çalışıyor. Hayatın zorluklarına alışıyor. Bu zevkleri ertelemiş. Nedense derdi de sizi dillendirmiş. Herkes kendi yoluna.

Nişanlımın vajinası çok büyük

Nişanlımın vajinası çok büyük. Bunun bir çaresi var mı? Evlenmeden önce bu sorunu çözmek istiyoruz. Ameliyat olabilir mi, vajinanın dudakları küçültülebilir mi?



CEVAP

Değerli okurum, küçültülür ama bana göre elleşmeyin. Her şeyin doğalı, öylesi daha iyidir. Çok takıntı yaparsanız bir uzmana başvurun. Sanırım o da benim gibi düşünecek.

GÜNÜN SÖZÜ

Küfürde surat gerilir. Şiirde yürek sevgilinin önüne serilir. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder