Spor Üzülmez'den dönüş sinyali

Üzülmez'den dönüş sinyali

Paylaş
Üzülmez'den dönüş sinyali

Yönetim kararıyla gönderilen İbrahim Üzülmez, "Ya sözleşmemi bir hafta içinde feshedin ya da çarşamba idmana çıkacağım" dedi

Beşiktaş'ta yönetimin resmi açıklamayla sözleşmesini feshettiğini duyurduğu İbrahim Üzülmez'in, kulübün sözleşme feshini federasyona bildirmediği için zorda kaldığı öğrenildi.

Resmi olarak sözleşmesi feshedilemeyen ve 1 milyon TL üzerinde birikmiş alacaklarını tahsil edemeyen futbolcunun, Beşiktaş menajeri Tuncay Yanık'la ve bazı yetkililerle yaptığı görüşmede, "Resmen ortada kaldım. Hiçbir konu netlik kazanmıyor. Sözleşmemi siz feshettiniz. Bu iş neden bu kadar uzadı" dediği ifade edildi.

"BU NASIL İŞ?"

Tecrübeli oyuncu, gönderildiği günden bu yana hiç kimseye bu konuda yorumda bile bulunmadığının altını çizerek şöyle devam etti: "Bana 'sözleşmeni feshettik' dediler, 'tamam' dedim.

Federasyona gidiyorum, bana Sen hâlâ Beşiktaş'ın sözleşmesi futbolcususun' diyorlar. Bu nasıl bir iş? Kimseden ekstra bir istekte bulunmadım.

25 gündür kimse sorularıma net cevaplar veremiyor. En fazla bir hafta daha bekleyeceğim. Olmadı, çarşamba sabahı Nevzat Demir Tesisleri'nde idmana çıkarım."

Haberin Devamı