Fatih Öztürk Uzun bir maraton oldu
HABERİ PAYLAŞ

Uzun bir maraton oldu

Haberin Devamı

2 Ekim 2007 tarihinde bu köşeden size ilk kez ‘merhaba’ dediğimde bu buluşmanın böyle uzun bir maratona dönüşeceğini tahmin etmemiştim. Yaklaşık 8 yıldır, hiç ara vermeden her hafta ‘Eğitimcinin Sayfası’ndan sektörün sorunlarını, eğitimcilerin görüşlerini, isteklerini, öğrencilerin taleplerini, önerilerini, başarılarını, kurumların projelerini paylaşıp size ulaşmasına aracılık ettim.

Eğitim her insan için beşikten mezara kadar devam eden bir süreç. Bu süreçte hepimize düşen görevler var. Ben de kendi üzerime düşen görevlere bir yenisini daha ekleyip sekiz yıl önce elimi taşın altına koydum.


[[HAFTAYA]]

Bu köşe benim ilk yazarlık deneyimime ev sahipliği yaptı. Bu nedenle sizden gelen yorumlar çok değerliydi. Paylaştıklarınızla bu sayfayı şekillendirdik. Umarım bu fikir alışverişi hepimizin hayatına bir katkı sağlamıştır. Eğitimin genlerimizde varlığı söz konusu olunca gönüllülüğümüzün profesyonelliğimizin kat be kat üzerinde olduğunu bilmem söylememe gerek var mı?

Eğitim sektöründe çeyrek asrı çoktan geride bırakan Bilfen Eğitim Kurumları olarak her attığımız adımda şuna inandık; Koyduğumuz her tuğla bizi bir adım daha ileriye taşıyacak, öğrencilerimiz kendine güvenen, üreten, buluş yapan, güçlerini fark eden bireyler olarak yetişecek. Biliyoruz ki, yenilik ve değişim sürekli devam ederse başarı getirir. Biz başarılarımızla büyüyen bir kurum olduk. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz bu ortak paydada buluştu. Kendi başarımızla birlikte ülkemizi de daha güzel, aydınlık yarınlara taşımayı hedef edindik. “Eğitim ciddi bir iştir. Bilmekten öte ona gönül vermek gerekir” sloganı bizim eğitim felsefemizin temelini oluşturdu.

Bu felsefe doğrultusunda biz pırıl pırıl öğrencileri bu ülkeye kazandırmaya devam edeceğiz. Ankara’dan sonra, Antalya, İskenderun, İzmir ve Bursa’daki kampüslerimizle Anadolu’daki öğrencilerimizi de kaliteli eğitimle tanıştıracağız. Sekiz yıllık süre içinde sektörün bir temsilcisi olarak bizi sizlerle buluşturan, her türlü desteği esirgemeyen değerli dostum, bu gazetenin görünmez kahramanı Rıfat Ababay’a ve gazete çalışanlarına çok teşekkür ederim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder