Yaşam Vadi'de şok!

Vadi'de şok!

Paylaş
Vadi'de şok!

Yılın en iddialı yapımı olarak gösterilen 'Kurtlar Vadisi Filistin'in çekimleri büyük bir şanssızlıkla başladı

Çekimleri Adana’da süren projenin, negatif filmlerinin laboratuvar işlemi sırasında yanlış kimyasalların kullanılması sonucu yandığı öne sürüldü. Yanan negatif filmlerin içinde çekimleri aralıksız 2 gün süren ve başrol oyuncularının yanı sıra binlerce figüranın da kullanıldığı aksiyon sahnelerinin olduğu öğrenildi.

Bu hatayla birlikte sadece aksiyon sahneleri değil, büyük bir maliyetle oluşturulan Filistin dekorunun görüntüleri de çöpe gitmiş oldu.

Filmin, laboratuvar işlemlerinin gerçekleştirildiği stüdyo olan Sinefekt hatayla ilgili olarak kimyasalları sağlayan Kodak’ı suçlarken, Kodak’ın ise ‘Bizimle ilgisi yok’ dediği iddia edildi.

>> FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

>> KURTLAR VADİSİ MAVİ MARMARA'YI İSTEDİ


Olayın sorumlusu henüz netleşmezken olan yine oyunculara ve yapım şirketine oldu.

Çekimler sonlandığı için Tarsus’taki dekoru toplatan yapımcı Pana Film’in aynı sahneleri yeniden çekmesi gerektiği için büyük zarara uğradığı öne sürüldü. Pana Film ise konuyla ilgili olarak yorum yapmak istemediklerini vurguladı.

Haberin Devamı

5 Kasım 2010’da 100’e yakın ülkede gösterime girecek olan 10 milyon dolar bütçeli filmde Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erdal Beşikçioğlu, Nur Aysan gibi oyuncular yer alıyor. (Vatan)