Gündem Vah Emine vah

Vah Emine vah

Paylaş
Vah Emine vah

Liseli Emine dedesinin evinde yalnızken başına sert cisimle vurulup bıçaklanarak öldürüldü. Eve çıkan merdiveni gören market kamerasının, cinayetin işlendiği saatte çalışmadığı ortaya çıktı

YENGESİYLE GİTMİŞTİ

Haberin Devamı

Manisa Alaşehir’de yaşıyordu Emine Çetin. 17 yaşında bir lise öğrencisiydi. Emine önceki gün ağabeyinin eşi Bircan Çetin ile temizlik yapmak için dedesinin evine gitti. Dedesiyle babaannesi hastanedeydi. Bircan Çetin bir süre sonra yardım için kayınpederi İbrahim Çetin’in alt kattaki marketine indi. Akşam marketini kapatan İbrahim Çetin üst kata çıktığında kızı Emine’nin cesedini buldu. Emine başına sert bir cisimle iki kez vurulup, 10 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü.

8 KİŞİ SORGULANDI

Katil, kızı tülbentiyle boğmaya da kalkmıştı. Emine’nin babasının, ağabeyinin, yengesinin ve 5 market çalışanının ifadesi alındı. Eve çıkan merdiveni gören marketin güvenlik kamerasının, cinayetin işlendiği saatlerde çalışmadığı ortaya çıktı. Kamera 2 saat çekim yapacak şekilde ayarlanıyormuş. 2 saatin sonunda tekrar çalıştırılması gerekiyormuş. Market çalışanları kamerayı çalıştırmayı unuttuklarını öne sürdü.

Haberin Devamı

Nurettin DOĞAN/DHA