Gündem Vah zavallı kardeşler

Vah zavallı kardeşler

Paylaş
Vah zavallı kardeşler

Döverek kızını kör eden anne, 3 yaşındaki oğlunu da kayınvalidesinin kapısına bırakıp evini terk etti. Annenin psikolojik sorunları bulunduğu öne sürülüyor

DEDESİ MORLUKLARI GÖRDÜ

Haberin Devamı

Muğla’nın Çamlıbel beldesinde 25 Kasım 2009’da Tahsin Baylan (59) torunları 3 yaşındaki Erdem ile 14 aylık Sevinç’i görmek için oğlu Ergün Baylan’ın evine gitti. Tahsin Baylan gelini Feriştah Baylan’ın (27) kucağındaki Sevinç bebeğin vücudunda morluklar fark etti. Sevinç bebek hastaneye götürüldü.

BUNA YÜREK DAYANMAZ

Hastanede Sevinç bebeğin başına aldığı darbeler sonucu beyin travması geçirerek kör olduğu anlaşıldı. Kızını döverek iki gözünü de kör etmekle suçlanan anne Feriştah Baylan (27) hakkında dava açıldı. Devlet himayesine alınan Sevinç bebek yuvaya yerleştirildi. Sevinç bebeğin kör olması yürekleri dağladı.

VİCDAN KANATAN SÖZLER

Feriştah Baylan kızının ailesinden alınması konusunda “O artık kör oldu, engelli bir çocuğa bakamam” demişti. Bu sözleriyle vicdanları kanatmıştı. 5 yaşında menenjit nedeniyle beyin ameliyatı geçiren Feriştah Baylan’ın psikolojik sorunları olduğu öne sürülmüştü. Dava sürecinde annenin ruh sağlığı da aydınlanacak.

Haberin Devamı

BOŞANMA DAVASI AÇACAK

Feriştah Baylan önceki gün de oğlu Erdem’i kayınvalidesinin kapısına bırakıp evini terk etti. “Anamın evinden çocuk bakmaya gelmedim” diyen Feriştah Baylan baba evine döndü. Ergün Baylan “Annelik sorumluluğu taşımayan Feriştah’tan boşanmak için dava açağım. Kızımı da evime alacağım” dedi.

Cavit YILDIRIM/DHA