Türkiye (Son Dakika) Vahşeti kiralık otomobil aydınlatacak

Vahşeti kiralık otomobil aydınlatacak

Paylaş
Vahşeti kiralık otomobil aydınlatacak

Zonguldak'ta bir evde, başlarından kurşunla vurularak öldürülmüş 2 kadın ve 1 erkek cesedi bulundu. Öldürülen kişilerden birinin yakın zamanda cezaevinden çıktığı belirlenirken, olayı evin 200 metre yakınında terk edilmiş halde bulunan araç aydınlatacak

Olay, Çınartepe mahallesinde iki katlı bir evin alt katında meydana geldi. Bir süre önce cezevinden çıktığı öğrenilen B.D (34) ve annesi H.D’den (57) haber alamayan yakınları evlerine gitti.

Haberin Devamı

Aralık bırakılan kapının ardından eve giren yakınları, B.D, sevgilisi olduğu iddia edilen S.G ve H.D’nin cesetleriyle karşılaştı.

Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Olay yerine gelen polis ekipleri de evde inceleme yaptıktan sonra cesetler cenaze araçlarıyla Atatürk Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Polis, B.D ile aralarında düşmanlık bulunduğu iddia edilen H.K.’nın olayın faili olabileceği şüphesiyle, soruşturma başlattı.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, H.K.’nın kiraladığı tahmin edilen aracı, evin yaklaşık 200 metre uzağındaki geniş alanda buldu.

Olay Yeri İnceleme ekibi, terk edilmiş halde bulunan otomobilin üzerinde parmak izi taraması yaptı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

İHA