Gündem Vahşetin altından tecavüz de çıktı

Vahşetin altından tecavüz de çıktı

Paylaş
Vahşetin altından tecavüz de çıktı

Van'da bir evde anne ile 4 çocuğunun bıçakla katledilmesi olayında 2 kız çocuğuna da tecavüz edildiği ortaya çıktı

Van Erciş'e bağlı Çelebibağ Beldesi'nde bir evde yapılan katliamda bıçakla öldürülen anne ile 4 çocuğun otopsilerinde 14 yaşındaki Pınar ile 7 yaşındaki Fatma'ya tecavüz edildiği ortaya çıktı. Savcılık ve Jandarma da bu bilgi üzerine harekete geçti.

GECE ÖLDÜRÜLDÜLER

Olay yerindeki ilk bulgulara göre, anne ve 4 çocuğu önceki gece öldürüldü. Cesetlerin kokmaya başlamasından dolayı böyle olabileceği düşünülürken, çocukların yataklarında ve yorganların altında olmasıdan dolayı da cinayet gece saatlerinde işlendiği ihtimali üzerinde duruluyor. Sobanın devrilmesi ve eşyaların ortaya saçılmış olması yüzündeden de boğuşma yaşandığı belirtiliyor.

BABA İKİ EVLİ

Çocukları ile birlikte korkunç bir cinayete kurban giden anne Saide Aslan'ın İstanbul'da inşaat işçisi olarak çalışan Burhan Aslan'ın ikinci ancak resmi nikahlı eşi olduğu anlaşıldı. Burhan Aslan'ın 1982 yılında ağabeyi Mustafa Aslan'ın ölmesi üzerine yengesi Makbule Aslan'la evlendiği ve bu evlilikten 6 çocuğunun bulunduğu, Makbule Aslan'ın da Erciş İlçesi'ne bağlı Kırkdeğirmen Köyü'nde yaşadığı belirlendi. Burhan Aslan'ın ikinci eşi Saide Aslan'dan olan 2 çocuğunun da babaları ile birlikte İstanbul'da çalıştıkları öğrenildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Eşi Burhan Aslan İstanbul’da inşaatlarda çalışan Saide Aslan ve 4 çocuğunun cinayete kurban gittiği dün saat 16.00 sıralarında ortaya çıktı. Aslan ailesinin oturduğu evden gün boyu kimsenin dışarı çıkmaması üzerine şüphelenen komşuları, kapıyı açıp içeri girince korkunç manzarayla karşılaştı.Tek katlı evde Saide Aslan (40), çocukları özürlü Sinan (18), Pınar (14), Fatma (7) ve Mevlüt’ün (4) kanlar içindeki cesetlerini gören komşular, jandarma haber verdi.

Eve gelen güvenlik güçleri ile savcının ilk yaptığı incelemede anne ve 4 çocuğunun bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Anne ile 4 çocuğun yapılan otopsilerinde 14 yaşındaki Pınar ve 7 yaşındaki Fatma’ya tecavüz edildiği belirlendi.Yetkililer, elde edilen delilerden hareketle olayın önceki gece meydana gelmiş olabileceğini söyledi. BDP Erciş İlçe Başkanı Ramazan Alver, kimin ve neden bu vahşeti işlediğinin henüz belli olmadığını belirtti.

Bu arada, katliamın yapıldığı evde bir çuval dolusu bozuk paranın bulunduğu belirtildi. içerisinde bozuk para bulunan çuval, 2 asker tarafından güçlükle taşınarak askeri araca yüklendi. Öldürülen özürlü 18 yaşındaki Sinan Aslan'ın dilencilik yaptığı öne sürdü.