Gündem Vahşetin bu kadarına pes!

Vahşetin bu kadarına pes!

Paylaş
Vahşetin bu kadarına pes!

Konya'da yanında çalışan 24 yaşındaki Hacer Karaca ile yasak aşk yaşayan 4 çocuk babası Zekeriya Korkmaz, ilişkileri sonucu doğan bebeği sevgilisiyle ormanlık alana bıraktı

Konya'nın Meram İlçesi Kaşınhanı Mahallesi'nde yaşayan havuç üreticiliği yapan evli ve 4 çocuk babası Zekeriya Kormaz, yaklaşık 1.5 yıl önce yanında tarım işçisi olarak çalışan Hacer Karaca ile yasak aşk yaşamaya başladı.

Genç kız patronu olan sevgilisinden hamile kaldı. Hamileliğini ailesinden gizlemeyi başaran genç kız, 13 Ekim 2009 tarihinde Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde normal doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Durumu ailelerinden ve çevrelerinden gizlemek isteyen Karaca ve Kormaz vahşice bir plan hazırladı. İki sevgili, üç gün sonra hastaneden bebeklerini aldıktan sonra Antalya yolu Çayırbağı mevkesinde bulunan ormanlık alana gitti.

ÖLDÜREMEYİNCE GENÇ KIZA ÖLDÜRMESİNİ İSTEDİ

İddiaya göre, Hacer Karaca otomobilde otururken Zekeriya Kormaz, bebeği, önce ağzını kapatarak öldürmeye çalıştı. Korkmaz, bebeği öldüremeyince, sevgilisi Hacer Karaca'ya, vererek öldürmesini istedi.

Hacer Karaca'da yapamayacağını söyleyince, Zekeriya Kormaz, bu kez boğazını sıkma sonucu boğarak bebeği öldürdü. Ardından iki sevgili bebeği toprağa gömerek olay yerinden ayrıldı.

VAHŞETİ HASTANE GÖREVLİLERİ ÇÖZDÜ

Hastane yetkilileri, yaklaşık bir ay sonra anne ile bebek arasında oluşan kan uyuşmazlığı nedeniyle Hacer Karaca'nın bebeğini muayene getirmemesi üzerine durumdan şüphelendi.

Bunun üzerine hastane görevlileri, Karaca'nın birlikte yaşadığı annesi ve babasının evine gitti. Hacer Karaca'nın annesi, kızının İstanbul'da doğum yapan ablasının yanında bulunduğunu üstelik kızı Hacer'in bekar olduğunu ve bir bebeğinin olmadığını söylemesi sonucu hastane yetkilileri, durumu Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirdi.

Savcılık, Hacer Karaca'yı hastaneye götüren Zekeriya Korkmaz'a ulaştı. Zekeriye Korkmaz da ,savcılıktaki ifadesinde yanında tarım işçisi olarak çalışan Hacer'i tanıdığını ancak soy ismini bilmedini sadece yardım olsun diye hastaneye götürdüğünü sonrada görmediğini söyledi.

BEBEK AĞLAMAYA BAŞLADI

Cumhuriyet Savcılığı bu ifade üzerine durumu polise bildirdi. Polis, 2 gün önce İstanbul'da doğum yapan ablasının yanından gelen Hacer Karaca'yı gözaltına aldı.

Karaca, polisteki ifadesinde cinayeti itiraf etti. Karaca ifadesinde, "Hastanede bebeğimi doğurduktan sonra birlikte olduğum Zekeriya, beni bebeğimle birlikte ormanlık alana götürdü. Zekeriya, bebeği önce benim öldürmemi istedi.

Ben yapamayacağımı söyleyince, önce eliyle ağzını sıkarak öldürmeye çalıştı. Bebek o sırada ağlamaya başladı. Yapamayacağını söyleyerek tekrar bana yap dedi.

Ben o sırada araba oturuyordum. Zekeriya, tekrar bebeğin boğazını sıktı. O sırada bebeğin, ağlama sesi kesildi. Ardından bebeği oraya bıraktıktan sonra şehir merkezine döndük" dedi. Zekeriya Korkmaz'da polisteki ifadesinde cinayeti itiraf etti.

BEBEĞİN CESEDİ BULUNAMADI

Polis iki sevgilinin cinayeti itiraf ettikten sonra 5 ay önce öldürülen bebeğin gömüldüğü belirtilen Çayırbağ mevkisinde dün arama yaptı fakat, bebeğin cesedi bulunamadı.

Zekeriya Korkmaz ve Hacer Karaca, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Özgür SARI KONYA (DHA)

3