Gündem Vahşi cinayet 24 saatte aydınlatıldı

Vahşi cinayet 24 saatte aydınlatıldı

Paylaş
Vahşi cinayet 24 saatte aydınlatıldı

Vahşi cinayet 24 saatte aydınlatıldı

Afyonkarahisar’da öldürüldükten sonra cesedi parçalanarak şehrin 3 ayrı noktasına atılan kişinin katil zanlısı yakalandı.

Haberin Devamı

Vali Haluk İmga, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay ile Valilikte düzenlediği basın toplantısında, dün il merkezinde cesedi parçalanarak farklı yerlere bırakılmış halde bulunan Kemal Gözel’in katil zanlısı Serkan H’nin yakalandığını bildirdi.

Polisin dün işlenen cinayeti bir günde çözdüğüne dikkati çeken İmga, şöyle konuştu:

"Kasten adam öldürmeyle ilgili olarak olaya karışan fail ya da faillerin tespiti ve yakalanması için çalışmalara başlanmış, maktulün aile yakınları, tanıdığı ve irtibatı olduğu kişiler belirlenerek görüşmelere başlanmıştır. Maktulün en son 18 Ocak Pazartesi günü saat 18.20’de il merkezine geldiği polis ekiplerince tespit edilmiştir. Gözel’in il merkezinde sürekli gittiği yerler ve görüştüğü kişiler üzerinde yapılan çalışmalarda cinayeti işlediğini itiraf eden Serkan H, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanmıştır. Şüphelinin olayda kullandığı bıçak attığı yerden elde edilmiş, ev içinde suça ait iz ve deliller muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli hakkında düzenlenen evrakla birlikte konu adli makamlara intikal etmiştir.
Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da suç işlenecektir. Bu günlük hayatın normal akışı icabı oluyor. Ama suçun, işleyenin yanına kar kalmaması kamu otoritelerinin çalışmasıyla sağlanacaktır. Bunda da İl Emniyet Müdürlüğümüz örnek bir çalışmaya imza atmıştır."

Haberin Devamı

ZANLI 32 YAŞINDA VE İŞSİZ

Cinayetin işlenme nedeniyle ilgili tahkikatın sürdüğünü, Cumhuriyet Savcılığının olayın tüm boyutlarını incelediğini ve elde edilen bulgular sonucunda yargı sürecinin şekilleneceğini belirten İmga, şunları kaydetti:

"Serkan H, 32 yaşında ve suçu tek başına işlemiş. Zanlının maktulle son günlerde bir tanışıklığı söz konusu. Elimizdeki bilgilere göre Serkan H’nin işşiz olduğu söyleyebiliriz. İstanbul’da işlenen Münevver Karabulut cinayeti sonrası bu tür cinayet olaylarına karşın toplumda hassasiyet oluştu. Gözel cinayetinde failin yakalanması kamuoyunu rahatlattı."

Vali İmga, 24 saat gibi kısa sürede cinayetin aydınlatılması nedeniyle Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünü tebrik etti.
İmga, Emirdağ ve Sinanpaşa’da işlenen cinayetlerle ilgili İl Jandarma Komutanlığının soruşturmasının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı