Dr. Haydar Dümen Vakit gec olmadan...
HABERİ PAYLAŞ

Vakit gec olmadan...

Haberin Devamı

Ülkemizde cinsellik konuşulmaya bile korkulan konulardan. Bu yüzden erkekler ilk deneyimlerini genelevde yaşıyor ve 14-15’li yaşlardan itibaren mastürbasyona başlıyor. Sonra da mastürbasyona bağımlı hale geliyor. Evleniyor, buna rağmen alışkanlığından vazgeçemiyor, kadını yatakta gözüyaşlı bırakıyor...

BÖYLE SORU YOK!

Benim kuş ötmüyor

26 yaşındayım, 3 yıllık kız arkadaşım beni terk etti. O günden beri benim kuş ötmüyor. Onu eski haline nasıl getiririm?

CEVAP

Değerli okurum, senin organ kendini insanlığa, aşka, sadakate adamış, duygusal yoğunluğu olan bir yaratık. Yakınacağına hemen nazar boncuğu al, boynuna tak. Çünkü ben onun dilinden anlıyorum. “Aşkıma ihanet etmem. Eğer zorlanırsam greve giderim, seni daha çok üzerim” diyor. Kız arkadaşına gelince; evlenme teklifini beklemiş beklemiş. “Yaş geçiyor, bu adamdan bana yarar yok” demiş, kendi yolunu seçmiş. Buraya kadar sorun yok. Olması gerekenler olmuş. Sonrasında ne olacağını bana bırakmış. Gelelim öze; hiç üzülüp sıkılma. Küsse de, depresyona girse de o beynine mahkum. Onun da nice hayat hakları, nice hayalleri vardır. Bir gün bunlardan biri gerçek olunca, nimet masaya konunca silip süpürecek, hiç üzülme.

GÜNÜN SORULARI

1-Gereken sertleşme olmuyor

19 yaşındayım, gereken sertleşme bir türlü olmayınca bir abi “Yediklerine dikkat et, enerji veren gıdalar tüket” dedi. Acaba onlar neler?

CEVAP

Değerli okurum, gereken sertleşme(!) dediğin ve beklentin nedir? Kaya ya da demir çubuk veya olgunlaşmamış limon gibi mi olsun istersin? Bu sert cengaveri ne yapacak, nerede kullanacaksın?

Duvar mı deleceksin yoksa duvara çivi gibi mi çakacaksın? Üstelik bu yaşta bu merak, aslanım sen bu safsataları bırak.

Önce kendinde öz olması gereken yapılanmana bak. İleride para, mal, mülk, kadın, çoluk çocuk, araba, seyahat gibi şeylerin özlemini önce partnerin çekecek ve bunları senden isteyecek. Biraz yumuşak buluverse, söyledikleri de yerine gelirse ona “Benim canım içi” diyecek.

2-Mastürbasyondan kurtulamıyorum

38 yaşındayım, 6 yıllık evliyim. Mastürbasyon tutkusundan kurtulamıyorum. Eşimle ilişkiye giriyorum. Arkasından mastürbasyon yapıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yaşın, evlilik yılın, eşinle ilişkilerinin tümü yerinde. Ne oldu sana böyle? Kadının nazlı mı yoksa organ azgın mı? Eşin dururken hayal peşinde koşuyor, kurumuş dallardan meyveler topluyorsan ne tadı ne tuzu var bu işin? O hayal ki istediği dilberin üzerine taht kurar, beyni kamçılar.

Zerre kadar aklı olmayan organ bu hayal peşinde koşar da koşar. İştah varken dişi kırılsa da yer. Aranızda ikili anlaşma olsun. Sen organın şımarıklığına bakma.

Her şeyden senden kaynaklanıyor. Çünkü işin ateşi beyinden yanıyor ve organda sönüyor. Ya bir gün hayal yetmez, organ gerçeğine “Evet” demezse ne olacak haliniz? Bir de ruh ihanetini ekle, gerisini ister koş, ister emekle.

Bu teknikler işe yarar mı?

İnternette penis büyüten bir site buldum. İlaçsız, kremsiz bir yöntemden bahsediyor. Sadece penise elle uygulanan tekniklerle daha büyük olabileceğini iddia ediyor. Bunun doğruluk payı var mı?

CEVAP
Değerli okurum, internetin arkasında olan insanları tanımadığımız sürece hırsızı da olur, soysuzu da, sömürücüsü de. O senin dediğin şey ne tıpta var, ne de ben böyle bir yöntem biliyorum.

Sevgilim neden kaçıyor?

23 yaşında kızım. Çok istiyorum ama erkek arkadaşım ilişkiye girmiyor. Baş başa kalınca benden kaçıyor. Benimle evlenmek de istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Sevgili okurum, erkek arkadaşının ya erken boşalması vardır, hemen boşalacağından itibarı senin gözünde sıfıra inecek diye düşünüyor olabilir. Ya penisinin boyutuna kafayı takmıştır. Bunların hiçbiri hastalık değil. Hastalık olmayınca bana göre sorun yok. Sorun olmadığına göre tabii ki evlen. Biraz sakin ol, yavaş yavaş yaklaş.

Hastalık bulaşır mı?

28 yaşındayım. Penisimde sivilce var. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, sivilce patlamış. Acaba kıza hastalık bulaşmış mıdır?

CEVAP
Değerli okurum, bir şey olmadı, olmayacak. Ama her zaman temizliğe dikkat.

Güzel kızları görünce mastürbasyon yapıyorum

18 yaşındayım, penisim 13-14 santim. 1.83 boyundayım. Ne zaman güzel bir kız görsem mastürbasyon yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Gençlik sendromu. Biraz irade zaafı, biraz takıntı hepsi bu. Şu anda yapılacak bir şey yok. Penisin büyüyebilir. Büyümese normal.

Nasıl kandırırım?

Kız arkadaşım ilişkiden korkuyor. Onu nasıl kandırıp ilişkiye girebilirim?

CEVAP
Değerli okurum, kolay. Önce ikinizin de evlilik yaşı gelsin. Kızı önce ailesinden ve tabii ki kendisinden evlilik vaadiyle iste. Nikahı bas. Bir sorun çıkarsa geri kalan önerileri doktora bırak. İşte razı ettin gitti.

Kız hamile mi?

21 yaşındayım. 3. 5 yıllık ilişkim var. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırlarımız üzerimizdeydi. Ama sevgilim bir türlü adet göremedi. Acaba sevgilimin hamile olma ihtimali var mı?

CEVAP
Değerli okurum, psikolojik olabilir.

Neden boşalamıyorum?

16 yaşındayım. Mastürbasyon yaptığım halde boşalamıyorum. Nedeni ne olabilir?

CEVAP
Değerli okurum, biraz büyümeyi bekle. Nedenini araştırmaya şimdilik gerek yok. 1 yıl sonra hala şikayetin devam ediyorsa üroloji uzmanına muayene olabilirsin.

Penisimin boyu 9 santim

17 yaşındayım, 1.95 boyundayım. 100 kiloyum. Penisim ereksiyon halindeyken 9 santim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP
Değerli okurum, yok. Kilo verince penisinin boyu 12’ye çıkacak. Yani kasık yağlarından kurtulunca görüntü fazlalaşacak, gerçek boyutunu kazanacak. Şimdi cinsel organ neredeyse yağların içinde gizli.

Çoraplara bayılıyorum

25 yaşındayım. Külotlu çorap giyen kadınlardan hoşlanıyorum. Sizce bu bir hastalık mıdır?

CEVAP
Değerli okurum, takıntı yapmazsan hastalık mastalık değildir. Doğru yolda, iyiye kullanırsan ustalıktır, ustalık.

Boşalınca zevk almıyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdikten bir dakika sonra boşalıyorum. Sevgilim zevk almadığın söylüyor. Onu kaybetmek istemiyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, kız arkadaşın tabii ki zevk almayacak. Daha merhabasında sen bitiyorsun. O da ne olduğunu anlamıyor. Yemeğe oturdunuz, kız arkadaşın çatalla bir lokma ağzına attı. Sen yemek tabağını önünden kaldırıverdin. Şimdi ben sana soruyorum, kız arkadaşın o yemekten zevk aldı mı? Bana göre ne gezer? Evlendiğinde erken boşalmanı tedavi ederiz.

Diktirsem olur mu?

Kızlık zarını diktirirsek başarı oranı nedir? Bu konuda bana bir uzman önerir misiniz?

CEVAP
Değerli okurum, bunlar gazete köşelerinden önerilmez. Ayrıca da bu gibi durumlarda araya girilmez. Olabilecek sorunlara ortak olur, adınızı da riske sokarsınız. Cinsel konularla uğraşmak, bu alanda öğretici olmak çok hassas ve ince hesaplara dayanır ki yanlış yapılmamalı. Bunu yapan kadın doğum uzmanını sen bulacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ
Dumanlı dağlar, dumanlı kafalar gibidir. Altında ne olduğu pek belli olmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder