Spor Valencia-Bayern el ele

Valencia-Bayern el ele

Paylaş
Valencia-Bayern el ele

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda gecenin sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından biri olan Valencia-Bayern Münih mücadalesinde taraflar 1-1 berabere kalırken iki takım da bir üst tura çıkmayı garantiledi

Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda 5. haftaya averajla lider giren Valencia, Bate’nin evinde Lille’e yenilmesiyle birlikte ikili averajla bir üst tura çıkmayı garantilemişti. Öte yandan Alman ekibi Bayern Münih’e de Valencia deplasmanında beraberlik yetiyordu.

Haberin Devamı

Oluşan şartlar doğrultusunda karşılaşmada tempo oldukça düşüktü. Devrenin 34. dakikasında Valencia'da Barragan, maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Valencia, rakibi karşısında 1 kişi eksik kaldıktan sonra oyunu kendi yarı sahasında kabullenirken hızlı ataklarla Bayern kalesinde gol aradı ve 77. dakikada bu taktik meyvesini verdi. İspanyol ekibi Feghouli'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 82. dakikasında ise konuk ekip Bayern Münih skora eşitliği getirdi. Thomas Müller'in golü takımına 1 puanı getirirken aynı zamanda maçın da skorunu belirlemiş oldu.

F Grubun'un diğer maçında Lille deplasmanda Bate Borisov’u deplasmanda Sidibe ve Bruno'nun golleriyle 2-0’la mağlup etti.

Haberin Devamı

Grupta bu sonuçların ardından Bayern Münih ve Valencia 10’ar puan gruptan çıkarmayı garantilerken Bate 6, Lille de 3 puana ulaştı.

Ntvspor