Spor Valencia'nın ilk teklifine ret yanıtı

Valencia'nın ilk teklifine ret yanıtı

Paylaş
Valencia'nın ilk teklifine ret yanıtı

İspanyol basını, Mehmet Topal ile sözlü anlaştığını iddia ettiği Valencia'nın, Galatasaray'a ilk teklifinden olumlu yanıt alamadığını yazdı

Superdeporte gazetesi ve radyo 9 tarafından verilen haberlerde, Valencia kulübünün Galatasaray’a 4 milyon Euro'luk bonservis teklifinde bulunduğu, ancak sarı-kırmızılıların bunu kabul etmediğini ileri sürüldü.

İspanyol medyası, herşeye rağmen müzakerelerin devam ettiği Valencia’nın yeni teklif götüreceğini kaydetti. Bu arada Valencia teknik direktörü Unai Emery, rRdyo 9’da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarında kulübün Mehmet Topal ile ilgilendiğini bildiğini söyledi.

"ARADIĞIMIZ ÖZELLİKLERE SAHİP"

Emery, "Bu futbolcunun getirilmesi için çalıştıkları konusunda bilgim var. Topal’ın özelliklerini biliyoruz ve takımı güçlendirmek için aradığımız fiziksel özelliklere sahip" şeklinde konuştu.

Öte yandan günlerdir Topal hakkında övgü dolu sözlerle haber yapan Superdeporte gazetesi, internetteki taraftar anketine devam ederken, şimdiye kadar Valencialılar’ın yüzde 83’ü Türk futbolcunun alınmasından yana görüş bildirdi.

Haberin Devamı