Gündem Vali Güler: Teşekkür ederim

Vali Güler: Teşekkür ederim

Paylaş
Vali Güler: Teşekkür ederim

Vali Güler: Teşekkür ederim

İstanbul Valisi Muammer Güler, Taksim Meydanı’nda düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarıyla ilgili, "Bu önemli bir planlamadır ve planlandığı şekilde sona erdirilmiştir" dedi.

Haberin Devamı

Güler, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi’nde yaptığı açıklamada, Taksim Meydanı’nda geçen yıllarda olumsuzluklar yaşandığını anımsattı.

Vali Güler, Taksim Meydanı’ndaki kutlamaların, sendikaların bu konuyla ilgili genel başkan düzeyinde yaptıkları müşterek müracaatın Başbakan Recep
Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer’in olumlu yaklaşımı ve beraberce alınan tedbirlerle planlandığı şekilde icra edildiğini
söyledi.

Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eden Güler, şöyle devam etti:

"Başta Emniyet Müdürümüz Hüseyin Çapkın olmak üzere İstanbul dışından takviye amacıyla gelen polis memurları da dahil bütün emniyet görevlilerine
teşekkürlerimi ifade ediyorum. Güvenlik tedbirlerinin alınmasında koordinasyon içinde bulunduğumuz 1. Ordu ve Garnizon komutanlıklarına, Jandarma Bölge Komutanlığımıza ve Sahil Güvenlik Komutanlığına, istihbarat kuruluşlarımıza da buradan ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyelerimiz ve bütün diğer ilgili kamu kurum ve kuruluşları, üzerlerine düşen görevleri yaptılar. Ayrıca organizasyon komitesine, işçi ve memur sendikaları konfederasyonlarının değerli başkanlarına ve sorumluluk duygusu içerisinde bu şenliğe katılan bütün emekçilere ve bütün katılanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

Vali Güler, 1 Mayıs’ın gelecek yıllarda daha coşkulu şekilde kutlanacağını umut ettiğini dile getirerek, "Bu önemli bir planlamadır ve planlandığı şekilde sona erdirilmiştir" dedi.

140 BİN KİŞİ KATILDI

İstanbul Valisi Muammer Güler 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne yaklaşık 140 bin kişinin katıldığını ve 2 kişinin hafif şekilde yaralandığını, 20'ye yakın kişinin ise durumlarının incelenmesi amacıyla gözaltına alındığını açıkladı.