Gündem Vali'den 'Abant' savunması

Vali'den 'Abant' savunması

Paylaş
Vali'den 'Abant' savunması

Vali'den 'Abant' savunması

Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, "Abant’ta nilüferler yok oldu diyorlardı, binlerce nilüfer tüm güzelliği ile onların yalanlarını suratlarına çarpıyor" dedi.

Haberin Devamı

Son yayımlanan valiler kararnamesiyle Bilecik’e atanan Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar, kendisi için düzenlenen veda yemeğine katıldı.
Akpınar, Bolu Termal Otelde düzenlenen yemekte, Bolu’da geçirdiği iki yılı değerlendirdi.

Değerlendirmesinde kamuoyunun üzerinde durduğu noktalara dikkat çeken Akpınar, Abant, Yeniçağa-Mengen yolu, Seben Gölü ile ilgili açıklama yaptı. Konuşmasında Bolu’nun gelişimine katkıda bulunmaya, iyi yönetim anlayışıyla vatandaşlara hizmet etmeye çalıştığını ifade eden Akpınar, daha önce görev yaptığı yerlerde olduğu gibi Bolu’da da hem kapısının hem de gönlünün herkese açık olduğunu belirtti.

Akpınar, "Normal şartlar altında hiçbir bürokrat yaptığı hizmeti sırtına alıp götürmez. Örneğin ben Mengen yolunu ya da Seben Gölünü yanımda
götürmeyeceğim. Bizler belki bir daha görmeyeceğimiz yerlerde bile muvaffak olduğumuz hizmetlerle övünürüz" dedi.

Haberin Devamı

Abant’ta yapılan çalışmalar esnasında bazı haklı eleştirilerin yanında insafsız, izansız ve gerçek dışı eleştirilerle de karşı karşıya kaldıklarını
belirten Akpınar, "Bazıları ideolojik saplantılarıyla ve özellikle benim demokratik duruşuma karşı intikam duygusu ile saldırıya geçti. Dün son surumu görmek için Abant’ta idim. Eleştirilerin ne kadar afaki ve insafsız olduğunu tekrar müşahede ettim. Nilüferler yok oldu diyorlardı, adeta binlerce nilüfer tüm güzelliği ile onların yalanlarını suratlarına çarpıyordu" diye konuştu.