Siyaset Validen saygı duruşu fırçası
Paylaş
Validen saygı duruşu fırçası

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, saygı duruşu sırasında ses sisteminde yaşanan aksaklıktan dolayı yanında bulunan İl Tarım Müdürü Yaşar Kavak'ı azarladı

Tarım Müdürlüğü tarafından kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında makine ekipman dağıtım töreni düzenlendi.

Programa Vali Şerif Yılmaz, protokol üyeleri ve çiftçiler katıldı. Programın açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

"KESİN ŞUNU!"

Saygı duruşu sırasında sisteminde görülen aksaklık nedeniyle sesin kesilip tekrar gelmesi ve saygı duruşunun tekrar başlanması üzerine Vali Yılmaz protokolde yanında bulunan İl Tarım Müdürü Yaşar Kavak'a dönerek “Kesin şunu” dedi.

Ses sistemindeki aksaklık, İstiklal Marşı'nın okunması ve konuşmalar sırasında da devam etti.

Programda konuşan Vali Yılmaz, Tokat'ın ana geçim kaynağının tarım olduğunu belirterek, “Kırsal kalkınmayı destekleme adına bizim geleneksel üretim çeşidinde daha teknik üretime geçmemizin desteklerinden birisi olan makine araç gereç desteği çiftçilerimiz açısından çok önemli.

Bugün hangi modern teknolojiye ulaştığımızı görmek Türkiye Cumhuriyeti açısından ne kadar önemli olduğunu görüyoruz” dedi.

Törene katılan çiftçilere Vali Yılmaz tarafından katılım belgesi verildi.

Mustafa TURAPOĞLU/TOKAT (DHA)

Haberin Devamı