Dünya Vampir katil dehşeti!

Vampir katil dehşeti!

Paylaş
Vampir katil dehşeti!

Kurbanlarını öldürmeden önce canlı canlı kanlarını içen, ardından da etlerini yiyen canavar katil dehşet yarattı...

Almanya, kurbanlarının kanını içip etini yiyen katil şokuyla sarsılıyor. Almanya’da kurbanlarını öldürmeden önce canlı canlı kanlarını içerek etlerini yiyen katil ömür boyu hapse mahkum edildi.

Haberin Devamı

Daily Mail’in haberine göre, Jens O. adlı 26 yaşındaki katil, geçen yıl Kasım ayında, Bodenfeld kentinde Nina adlı 14 yaşındaki bir kızı kaçırdıktan sonra tecavüz etmek istedi. Ancak katil daha sonra bundan vazgeçerek kurbanının boğazını kestikten sonra kanını içti.

Katil sonra da Nina’nın yüzünü ısırıp kopardığı et parçalarını yedi. Ardından kurbanının boğazını sıkıp bıçaklayarak öldürdü.

Jens O. bu olaydan beş gün sonra yine aynı noktada Tobias adlı 13 yaşındaki bir çocuğu aynı vahşice yöntemle öldürdü.

Vampir katil, Tobias’ın da kanını içtikten sonra bıçakla etini kesip yedi. Jens. O.’, Tobias’ı uzun sarı saçlarından dolayı kız sandığı için öldürdüğünü söyledi. Katil, Tobias’ı öldürdükten sonra giysilerini parçaladığında, erkek olduğunu fark ettiğini belirtti. Katilin kurbanlarını bıçak ve kırık bira şişesiyle öldürdüğü belirlendi. Vampir katili ele veren ise, üçüncü kurban olarak seçtiği bir kız çocuğu oldu. Jens O., küçük kızdan telefonunu istedi. Ancak durumdan kuşkulanan kız, katilin cep telefon numarasını alarak polise bildirince vahşi cinayetlerin faili yakalandı. Jens O.’yu yargılayan Göttingen, vampir katilin önce psikiyatrik tedaviye gönderilmesine karar verdi. Katile akıl hastası teşhisi konsa bile demir parmaklıkların arkasından çıkamayacak. Çünkü mahkeme katilin ölene kadar hapiste kalmasına karar verdi.

MİLLİYET

Haberin Devamı