Spor Van Gaal emekliliğe hazırlanıyor

Van Gaal emekliliğe hazırlanıyor

Paylaş
Van Gaal emekliliğe hazırlanıyor

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, başka bir kulüpte çalışmayacağını ve devam eden görevinin ardından emekliye ayrılacağını açıkladı.

İngiliz basınına konuşan van Gaal, teknik direktörlük kariyerine nokta koymayı planladığını belirterek, "Artık yaşlandım. Manchester United benim son durağım. Burası kesin" dedi.

Ailesine daha fazla zaman ayırmak istediğini belirten 63 yaşındaki van Gaal, "Dikkatimi çocuklarıma, torunlarıma ve eşime vermek istiyorum. Bunu hak ediyorlar" ifadesini kullandı.

Eşinin 5 yıldır emekliye ayrılması yönünde kendisinden istekte bulunduğunu vurgulayan Hollandalı teknik adam van Gaal, Portekiz’deki yazlık evine taşınmak istediğini kaydederek, "Orada beni bir cennet bekliyor. Teknik direktörlüğü bırakarak golf oynamak ve harika yemekler denemek istiyorum" diye konuştu.

Louis van Gaal, Manchester United taraftarının takımına her zaman destek olduğunu belirtti. Van Gaal, "Sezon öncesinde ABD’de Real Madrid, Liverpool, Roma, Inter ve Los Angeles Galaxy’nin yer aldığı bir turnuvaya katılmıştık. Üç hafta içinde oynadığımız 5 maça 300 bin seyirci geldi ve bence 280 bininin üzerinde Manchester United forması vardı. Dünyanın en büyük kulübünde çalıştığımı biliyorum" ifadelerini kullandı.

Hollandalı teknik adamın Manchester United ile sözleşmesi 2017’de sona erecek.

AA

Haberin Devamı