Spor Vardar - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Vardar - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Paylaş
Vardar - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek için play-off turunda Vardar ile kozlarını paylaşacak. Peki, Vardar - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Şifresiz mi? Bu soruların cevabı ve tur ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Vardar - Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusunun yanıt belli oldu. UEFA Avrupa Ligi Play Off-Turu'nda Fenerbahçe, Makedonya takımı Vardar ile karşılaşacak.

VARDAR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?


Vardar ile Fenerbahçe arasındaki ilk maç, 17 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'de Makedonya'da oynanacak. Fenerbahçe'nin Vardar ile ilk maçı beİN Sports'tan canlı olarak yayınlanacak.

RÖVANŞ İSE SMART SPOR'DA


Öte yandan Fenerbahçe'nin Vardar ile 24 Ağustos Perşembe günü oynayacağı rövanş maçı ise D-Smart platformunda yayın yapan Smart Spor kanalında ekranlara gelecek.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ


Fenerbahçe: Volkan Demirel, Mauricio Isla, Roman, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Nabil Dirar, Alper Potuk, Valbuena, Roberto Soldado

FENERBAHÇE YOLA ÇIKTI


UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında yarın saat 21:00’de Makedonya’nın Vardar takımına konuk olacak olan Fenerbahçe Üsküp’e uçtu.

12.00’de Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan özel uçakla giden sarı-lacivertli takım Üsküp’e ulaşınca aprona yanaşacak otobüs ile alandan çıkıp konaklayacağı otele geçecek.

Fenerbahçe’nin Vardar maçı kadrosunda yeni transfer olan ve ismi UEFA’ya yazdırılamayan Guiliano’nın yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan Mehmet Ekici ve gribal enfeksiyona yakalanan Salih Uçan yer almadı. Listede bulunmayan Wiel ve Fernandao da doğal olarak kadroda yok.

Giuliano, Zenit ile UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde oynadığı için kural gereği Fenerbahçe’nin Vardar ile oynayacağı iki maçta da forma giyemeyecek. Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalması halinde sıradaki maçlarda oynayabilecek.

İK KEZ MAKEDON TAKIMIYLA


Fenerbahçe tarihinde ilk kez bir Makedon takımıyla mücadele edecek.

Daha önce 33 farklı ülkeden takımla oynayan Fenerbahçe, 43 yıllık Avrupa macerasında ilk kez bir Makedonya takımıyla karşı karşıya gelecek.

VARDAR'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI


Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki rakibi Makedonya ekibi Vardar'ın teknik direktörü Goce Sedloski, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Sedloski, Fenerbahçe'nin favori olduğunu ancak Vardar'ın da iyi bir takım olduğunu belirtti.

İşte Sedloski'nin sözleri:

''Fenerbahçe'nin çok önemli oyuncuları var. Onlara çok saygı duyuyorum ama biz de iyi bir ekibiz. Bu sezon Avrupa'da oynadığımız 4 maçtan da iyi sonuç aldık.

Sturm Graz maçlarını izledim. İyi ve kötü yanlarını analiz ettik. Fenerbahçe büyük bir takım ama her zaman favoriler kazanmaz''

VARDAR'IN HOCASI İSTİFA ETTİ


Fenerbahçe maç öncesinde Vardar'da şok bir gelişme yaşandı. Makedon ekibinin teknik direktörü Goce Sedloski istifa etti. Sedloski kararına gerekçi olarak, son dönemdeki iki maçta alınan kötü sonuçları gösterdi:

"Bugün itibariyle kulüpteki herkesin iyiliği için, görevimden ayrılmaya karar verdim. Kopenhag ile yaptığımız ve kaybettiğimiz ikinci maçtan sonra bunu yapmayı düşünmüştüm. Buna karşın ligde yeni sezona takımın başında girdim. Ligde ilk maçı kaybettik Shkendija deplasmanında. İki gündür bu konuyu düşündüm ve bugün kararımı verdim. Bu iki yenilgi beni çok yıprattı. Çünkü ben ve kulüp yenilgiye alışık değildik.

Elde ettiğimiz başarılarla gruru duyuyorum. İki yılda iki kupa aldık. Şampiyonlar Ligi elemesinde Mölmö karşısınadaki zafer de gurur vericiydi. Tıpkı evimizdeki Kopenhag galibiyeti gibi... Oyunculara, yönetime ve kulübün sahibi Samsonenko'ya teşekkür ediyorum. Üzgünüm, ayrılık vakti geldi. Umarım Vardar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı iyi bir iş çıkaracak ve başarılı olacaktır".

KULÜBÜ SATACAĞINI AÇIKLAMIŞTI


Teknik direktör sportif sebepleri gerekçe gösterip istifa etse de, Vardar'daki krizin boyutu aslında daha da büyük. Kulübün sahibi Samsonenko, taraftarlardan gelen hakaretleri gerekçe gösterip dün, Vardar'ı satmaya karar verdiğini açıklamış, eski sahibine devredeceğini söylemişti.



Haberin Devamı