Dr. Haydar Dümen Varsa yoksa sayı
HABERİ PAYLAŞ

Varsa yoksa sayı

Haberin Devamı

Erkekler ikinci kez birleşme yapmayı büyük bir şeymiş gibi görüyor. Halbuki bir kez yapılan, her iki tarafı da mutlu ve tatmin eden cinsellikten daha keyiflisi olamaz. Beyler, sayı peşine düşmeyin, önemli olan kaliteli bir ilişki yaşamak ve yeterince zevk almak. Tabii eşinizin de mutluluğunu göz ardı etmeyin, santimlerle, sayılarla uğraşmayın.

İlk ilişkide her şey yolunda ama...

21 yaşında bir gencim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde ilkinde çok çabuk boşalıyorum ama ikinci olmuyor. Bir de penisimin üzerinde küçük lekeler var. Bu yüzden kız arkadaşım beni terk eder mi?

CEVAP: Sevgili okurum, kız arkadaşın niye seni terk etsin? İkinci birleşme her erkek için kolay değildir. Ama ikinci birleşme sayıları da erkeklik gücünü belirlemez. Lekelerden kız arkadaşına ne? Organ gizli kapaklı bir yerde. Onları buz tedavisi ile yok ettirebilirsin. Hem acısız hem de iz bırakmadığı için iyi sonuç alacaksın.

Aklımda sadece seks var

Her saat başı gözümün önüne pornografik görüntüler geliyor. Kadınlara sadece bu gözle bakıyorum. Yeni bir kızla tanıştığımda çok heyecanlanıyorum. Çünkü sadece seks düşünüyorum. Sizce ben hasta olabilir miyim?

CEVAP: Sevgili okurum, tabii ki hastasın. Ruh hastalığı adım adım gelir. İnsanı sonra delirtir. Sen delirmeyeceksin. Ama bu saplantıyla ruhunun dengelerini, kuracağın işi ve derslerindeki başarıyı yitireceksin. Öyle olmasını tabii dilemiyorum ama ortalıkta çöp gibi kalacaksın. Kız, kadın dediğin cinsin içinde senin annen ve kız kardeşlerin de var. Kendi kendine ayıp ediyorsun.

Devamı 2. sayfada...

Klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçemiyorum

45 yaşında bir kadınım. Yıllardır klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçemedim. Kendimi yetersiz ve eksik görüyorum. Menopoza girmek üzereyim. Bu iki orgazm arasında fark var mıdır? Bazı kadınlarda G noktası olmazmış. Acaba bende de mi yok?

CEVAP: Sevgili okurum, yapısal özellik bakımından birçok kadın aynı sorunları yaşıyor. G noktası uydurma bir şey. Klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş zor. Ama bir teknik kullanarak ikisini birden yaşamak mümkün. Çok dert edinme. Biraz da erkeğe kalmış bir iş.

Geciktirici sprey kullansam işe yarar mı?

Ben 15 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Geciktirici sprey kullanmak istiyorum. Bana veya eşime bir yan etkisi olur mu?

CEVAP: Sevgili okurum, tam bir tedavi olmamakla beraber işe yarayabilir. Ama onun çözümü de o kadar kolay değil. Yani bir spreyle sonuç alınsaydı kimsede erken boşalma sorunu kalmazdı. En azından zararı yok. Dene, sonuç alırsan ne ala. Almazsan, tedavi için bir uzmana git ki aile mutluluğunuz korunsun.

Eşimle birlikte olamıyorum

33 yaşında, 3 yıllık evli bir kadınım. Ama eşimle birlikte olamıyorum. Eşim çok anlayışlı biri ama o da nereye kadar dayanacak? Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: ZORDA

CEVAP: Değerli okurum, onlarca değil yüzlerce kez anlattım, konuştum, yazdım. Bunun formülünü buldum. Tek seansta kesin olarak çözdüğümü duyurdum. Sen de duymuş oldun. Gerisi sana kalmış.

Devamı 3. sayfada...

Cinselliği unutturan iğnelerden yaptırsam...

10 yıldır evli, bir çocuk babası erkeğim. Eşimle düzelmeyen cinsel sorunlarımız var. Ben ilişkiye girmek istemesem onun yılda bir kere bile aklına gelmez. Üzerime düşeni yaptım. Ama düzelme olmadı. Vatani görevi yaparken acemi birliklerinde cinselliği 3 ay unutturmak için bir iğne yaparlar. Ben bu iğneden yaptırmak istiyorum, ne dersiniz?

CEVAP: Değerli okurum, inan ki öyle bir iğne olduğunu ben bilmiyorum. Niye kendi sistemine dışarıdan bu tür olumsuz etkiler yüklemeye çalışıyorsun? Eşin görevini yerine getirmeli. Bunun için de birileri onun aklına olumlu tohumlar ekmeli. “Yani kızım bu evlilik sarsılır, mutsuzluk sizi yıpratır. Bazı şeyler de görev için yapılır; çorba yapmak gibi. Bu görevden kaçarsan aile yaralanır” diye anlatılmalı. Bir uzmana birlikte gidin. Derinliklerde ne var onlar araştırılsın. Bir çözüm bulunsun.

Ne zaman mesaj gelse ereksiyon oluyorum

17 yaşındayım. Kız arkadaşımdan ne zaman bir mesaj gelse penisim hemen ereksiyon oluyor. Toplu taşıma araçlarına bindiğimde mesaj okuyamıyorum. Bu yüzden sevgilimle aram bozuluyor. Çok utanıyorum. Sevgilim beni ya terk edecek ya da ben bir daha otobüse binemeyeceğim. Ne olur bana yardım edin. RUMUZ: RED WEDAT

CEVAP: Red Wedat, ya adam gibi kullan ya da at. Neyi mi? Tabii ki cep telefonunu. Atamaz mısın? O zaman kapat. Kız arkadaşınla aranı bozma. İlişkinize kara yazı yazma. Ve de sen o kadar azma. Her zile senin ufaklık fırlamasın. Otursun oturduğu yerde fazla zırlamasın. Önce adam olsun, kendi depolarını doldursun. Bu kadar ayakta nöbet. Bence bir afet. Yolun açık olsun. İnşallah cep telefonunda kontör yok olsun.

Yatağa girince aklıma her türlü fantezi geliyor

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder