Gündem Vatan Caddesi'nde deveyle gezdiler!

Vatan Caddesi'nde deveyle gezdiler!

Paylaş
Vatan Caddesi'nde deveyle gezdiler!

Vatan Caddesi'nde deveyle gezdiler!

Urfalı kebap ustası Ahmet Algüllü’nün Aksaray’da develer üzerinde çektiği klip, ilginç görüntülere sahne oldu. Oğlu ile birlikte develerin üzerinde Vatan Caddesi'nde dolaşan Ahmet Usta, turistlerin ve vatandaşların meraklı bakışları arasında bol bol el salladı.

Haberin Devamı

Kebapçı ve türkücü Ahmet Algüllü, "Ahmet Ahmet Siye Zahmet" isimli yeni şarkısının klibini, Aksaray'daki Vatan Caddesi’nde çekti. Oğlu İbrahim ile birlikte develere binip Vatan Caddesi'nde dolaşan kebap ustası, çevredeki vatandaşların ve turistlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Urfa’dan develerle İstanbul’a göç eden baba oğulun hikayesinin anlatıldığı klipte, devlerin yanısıra eşeğine ters binen Nasreddin Hoca da rol aldı. Klipte deve üzerinde şarkı söyleyen Ahmet Algüllü ve oğlu İbrahim Algüllü, rapçı Levent ile düet yaptı. Klipte kendi hikayesinin anlattığını söyleyen kepaçı Ahmet Algüllü, "Anadolu’dan İstanbul’a göçü ve doğuda insanların çektiği sıkıntıları anlatıyoruz. Ben Urfa’dan küçük yaşta geldim ve içimde ukde kalanları bu klipte anlattım. Çok da güzel ve esprili bir çalışma oldu" dedi.

Seyit ERÇİÇEK/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı