Gündem Vatandaş kaldırdı, onlar kurtuldu

Vatandaş kaldırdı, onlar kurtuldu

Paylaş
Vatandaş kaldırdı, onlar kurtuldu

Arkadaşlarını askere uğurlayıp evlerine dönen 5 kişinin bulunduğu otomobil feci bir kaza yaptı

İstanbul'da, arkadaşlarını askere uğurlayıp evlerine dönen 5 kişinin bulunduğu otomobil, Esenyurt TEM otoyolunda kontrolden çıkarak çarptığı bariyerin altında metrelerce sürüklendi.

Esenler Otogar'ından arkadaşları Murat Ayhan'ı askere uğurlayarak saat 00.30 sıraları Büyükçekmece'ye dönen Serkan Yılmaz'ın kullandığı ve içerisinde Mustafa Aydın, Ali Beyazıt, Erkan Özkök ve Barış Örgev adlı 5 gencin bulunduğu 34 TA 8402 plakalı otomobil Esenyurt TEM otoyolunda aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak Bahçeşehir yol ayrımındaki bariyerlere çarptı.

Haberin Devamı

Otomobilde 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye, bariyerin altında kalarak otomobilde sıkışan sürücü Serkan Yılmaz'ı kurtarmak için uzun süre uğraştı.

YARIM SAAT HAVADA TUTTULAR

Serkan Yılmaz'ı kurtarma çalışmalarına başlayan itfaiye ekipleri yakıt sızıntısı nedeniyle bariyerleri kesemedi. İtfaiye ekiplerinin yardımına polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar yetişti. Bariyeri yaklaşık yarım saat havada tutan vatandaşlar sayesinde Yılmaz sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, kazayı başka bir araçla evine dönerken gören, Serkan Yılmaz'ın babası olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Acılı babayı çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı.

Haberin Devamı

ÇOK HIZLIYDILAR

Kaza yapan araçtakilerin asker uğurlamasından dönen yakınları otomobilin çok hızlı olduğunu ve otoyolda önündeki araçları sollayarak ilerlediğini söyledi.

Erhan TEKTEN / Hasan YILDIRIM - İSTANBUL / DHA