Magazin Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı yayınlandı: Bu hafta Vatanım Sensin neden yok?

Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı yayınlandı: Bu hafta Vatanım Sensin neden yok?

Paylaş
Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı yayınlandı: Bu hafta Vatanım Sensin neden yok?

Vatanım Sensin'in yeni bölümü yayınlanacak mı sorusu merak konusu olmuştu. Bu hafta yayınlanmayacağı konuşulan Vatanım Sensin hakkındaki söylenti gerçek çıktı. Bu hafta Vatanım Sensin yayınlanmayacak...

Vatanım Sensin’in yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve dizinin yayından kaldırılmadığı ortaya çıktı. Bu hafta dizinin yayınlanmayacağı konuşulurken, dizi hayranlarını en fazla endişelendiren soru dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmadığıydı. Henüz açıklanmayan nedenlerden ötürü bu hafta Vatanım Sensin’in yeni bölümü yayınlanmayacak. Vatanım Sensin’in yeni bölümü 2 Mart Perşembe günü yayınlanacak.


VATANIM SENSİN 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Eşref Paşa, kendini hapse attıran Cevdet’e tepkisini gösteriyor. “Beni harcadın Cevdet sana güvenmekle hataların en büyüğünü yaptım.” diyen Eşref Paşa’ya Cevdet kendini affettirebilecek mi? Yunan tarafı Cevdet’e yapılan baskıyı artırıyor. Onlara kimin tarafında olduğunu ispatlamak için Eşref Paşa’yı öldürmesi istenen Cevdet’in korktuğu başına gelecek mi? Hilal Leon’a Halit İkbal olduğunu itiraf ediyor ve Halit İkbal burada karşınızda duruyor şimdi beni tutuklamazsanız yazmaya devam edeceğim diyor. Bu itiraf karşısında Leon ne yapacak?

İşte Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı…




SON BÖLÜMDE NELER OLDU?



'Vatanım Sensin' rekora koşuyor



Cevdet, Yunan Başbakanı'nın talimatı ile öldürülmek üzere sürgüne gönderildi. Vasili'nin verdiği bilgi doğrultusunda öldürüleceğini öğrenen Cevdet için zor günler devam ediyordu. Cevdet'in sürgün haberini alan ailesinin yüreğine kor düştü. Cevdet'in tutuklanması, Azize'nin içini acıtsa da Tevfik'e verdiği sözü tutmaya karar verdi. Cevdet, ölümden beter olan sürgün yıllarına geri dönmek istememekteydi ancak tutuklanması elini kolunu bağladı. Cevdet'in durumu, Azize'nin içini acıtsa da Tevfik'e verdiği sözden geri dönmeyeceğini herkese açıkladı. Cevdet'in sonu ise Tevfik'in bayramı oldu. Hücredeki kan kardeşini son kez göreceğini düşünen Tevfik, onun canını yakmaktan büyük haz alıyordu.


Albay Cevdet gerçekten yaşamış! Mezarı İzmir'de bulundu


Bu sürede Cevdet, sadece kaçmasının da bir çözüm olmayacağını anlamıştı. Aynı zamanda görevine geri gelmek zorundaydı; ancak bu neredeyse imkansız gibi görünüyordu. Cevdet, Yunan Başbakanı'nın talimatı ile öldürülmek üzere sürgüne gönderildi. Vasili'nin verdiği bilgi doğrultusunda öldürüleceğini öğrenen Cevdet için zor günler devam ediyordu. Cevdet'in sürgün haberini alan ailesinin yüreğine kor düştü.

Haberin Devamı