Magazin Vatanım Sensin 29. bölümde Cevdet deşifre oluyor (Vatanım Sensin son fragman)

Vatanım Sensin 29. bölümde Cevdet deşifre oluyor (Vatanım Sensin son fragman)

Paylaş
Vatanım Sensin 29. bölümde Cevdet deşifre oluyor (Vatanım Sensin son fragman)

Vatanım Sensin 29.bölümde Cevdet yavaş yavaş deşifre olmaya başladı. Deşifre olmaya başladığını anlayan Cevdet'in, Vasili'ye tepkisi ne olacak? İşte Vatanım Sensin 29. bölüm fragmanı ve 29.bölüm 2.fragmanı...

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümüne ışık tutan 29. bölüm yeni fragmanında Cevdet, Vasili, Tevfik ve Azize arasında bitmek bilmeyen bir gerilim söz konusu.


CEVDET ÖLÜMLE BURUN BURUNA


Deşifre olan Cevdet bu durumun farkında, yeni bölümde de bundan kurtulmak için planlar yapmaya başlayacak. Ancak Vasili Cevdet'in durumunu öğrenince Cevdet'e silah doğrultuyor. Ortaya gerilimli sahneler çıkıyor.


TEVFİK'İN HAİN OLDUĞU ORTAYA ÇIKIYOR!


Tevfik'in gerçek bir vatan haini olduğunu artık herkes öğrendi. Yeni bölümde gözaltında olan Tevfik, bir plan kurup, durumdan kurtarmayı başarıyor. Tevfik, kendi aleyhine olan durumu Azize'yi rehin alarak lehine çeviriyor ve Azize'yi öldürmekle tehdit ediyor.


ESKİŞEHİR DİRENİŞİ BAŞLIYOR


Öte yandan Cevdet, Anadolu'yu daha fazla hareketlendirmeye karar verecek gibi görünüyor. Kütahya - Eskişehir yolundan işgale devam eden düşman birliklere karşı, bir direniş başlatılacak ve Anadolu direniş hareketleri daha yoğunlaşacak.



Haberin Devamı