Magazin Vatanım Sensin 47. bölüm (Vatanım Sensin son bölüm izle)

Vatanım Sensin 47. bölüm (Vatanım Sensin son bölüm izle)

Paylaş
Vatanım Sensin 47. bölüm (Vatanım Sensin son bölüm izle)

Vatanım Sensin son bölümde Cevdet açığa çıkmış ve idam edilme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Dizinin izleyenleri yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyordu. Vatanım Sensin 47. bölüm izleme linki de haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Vatanım Sensin 47. bölümde tutuklanan Cevdet, idama mahkum ediliyor; Milli Mücadele için önemli bir adım atılıyor. Vatanım Sensin'in sol bölümünde ne olacağı herkes tarafından merakla bekleniyordu.


Cevdet ile İsmet Paşa’nın, Milli Mücadele’nin gidişatı için bir araya gelmeleri, Yunan Ordusu tarafından öğrenilir. Yunan Kumandanı Filippos, güvendiği Cevdet’in kendilerine ihanet ettiğini öğrenir. Filippos, Cevdet’in derhal yakalanarak infaz edilmesini ister.

İzmir, artık Cevdet’in ailesi için de tehlikelidir. Azize, Cevdet’i kurtarmak için tüm tehlikeleri göze almaya hazırdır. Cevdet, tutuklu kaldığı süre boyunca da Yunan işkencesine uğrar.

Öte yandan Hilal, babası Cevdet’in kuvvacı olup olmadığını sorgulamaya başlar.

Cevdet, mühtiş bir planla kendini kurtaracaktır.



Bu merakını Leon ile de paylaşan Hilal, beklemediği bir tepki alır. Zira Cevdet’in kuvvacı olmasının ortaya çıkması Vasili’nin de ölüm nedenine ışık tutacaktır. Yüzbaşı Yakup ile İngiliz Charles Hamilton ise Cevdet’in kurtulması için tüm yolları denemeye hazırdırlar.


VATANIM SENSİN 47. BÖLÜM İZLEME LİNKİ

VATANIM SENSİN 46. SON BÖLÜMDE NELER OLDU


Cevdet'in öldürdüğü Dağıstanlı, giderayak Filippos'a yolladığı pusulayla Cevdet'in en büyük sırrını açığa vurmuştur. Filippos, menşeinden emin olmadığı bu bilgiyi sınamak istemektedir.

Kızlar, Azize için kalacak bir yer bulmuşlar, fakat Aleksi'nin Mehmet bebeği bulup satmanın peşinde olduğundan habersizdirler. Hilal ve Leon, Aleksi'nin gerçek niyetinden şüphe etmeye başlarlar. Filippos, Türklere nihai darbeyi vurmak için İzmir'e yepyeni dev toplar getirtmiştir. Ancak Filippos bu silahları kullanarak sadece bir cephe zaferi kazanmak değil; Cevdet'in ihanetini de ispat etmek niyetindedir. Cevdet, vazifesi ve ailesi arasında güç bir tercih yapmak zorunda kalacaktır.


Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı izle: Cevdet Ölecek mi?

Haberin Devamı