Magazin Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı izle: Cevdet Ölecek mi?

Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı izle: Cevdet Ölecek mi?

Paylaş
Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı izle: Cevdet Ölecek mi?

Vatanım Sensin 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde en çok merak edilen konu Cevdet'in kaderinin ne olacağı...

Kanal D'nin ve ekranların en çok izlenen dizisi Vatanım Sensin'in 47. bölüm fragmanı yayaınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde izleyiciyi nefes kesen sahneler bekliyor.


CEVDET iNFAZ EDİLECEK Mİ?

Cevdet'in Yunan askerleri tarafından yakalanmasıyla birlikte kara günler başlıyor. Cevdet, işkenceye maruz kalıyor ve büyük acılar çekiyor. Yüzbaşı Yakup Cevdet'i kurtarmak için seferber oluyor. Hilal babası Cevdet'e bir mektup yazarak dua ediyor. Mahkemeye çıkarılan Cevdet'in, İsmet Paşa'yla görüştüğünü itiraf etmesi neredeyese sonunu hazırlıyor. Filippos infaz emrini Cevdet'in yüzüne söylüyor.Şimdi en çok merak edilen konu Cevdet'in kurşuna dizilip dizilmeyeceği...

Cevdet'in Kuvayı Milliyeci çıkması Hilal ve Leon'un aşkında da kötü sonuçlar doğuracağa benziyor. Leon babasının katili olarak Cevdet'ten şüpheleniyor.



HASİBE ÖLÜMLE BURUN BURUNA

Vatanım Sensin'in yeni bölümünde kötü haberler art arda geliyor. Cevdet'in annesi ölüm döşeğinde...

vatanım Sensin'in yeni bölümünü saat tam 20.00'de aşağıdaki linke tıklayarak seyredebilirsiniz.

KANAL D CANLI İZLE


VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bölümde Dağıstanlı’nın mektubunu okuyan Yunan Kumandan Filippos, Cevdet’in güvenilirliğini ölçmeye kalkıyor!

Türk Ordusu’na ihaneti sonrası Mustafa Kemal Paşa’ya suikast girişiminde bulunan Dağıstanlı, Cevdet tarafından engellenmişti. Dağıstanlı, ölmeden önce Yunan Kumandan Filippos’a bir mektup yollamıştı. Mektubu okuyan Filippos, Cevdet’in Türk Ordusu için mücadele eden bir vatansever olduğunu öğrenir. Bunun hakikat olup olmadığını merak eden Filippos, Cevdet’i zor bir karara sürükler. Cevdet, ailesi ile vazifesi arasında bir karar vermek zorunda kalır.

Öte yandan Cevdet ve ailesi için zorlu dönemler başlamıştır. Tüm okların hedefi haline gelmişlerdir ve dahası kendilerini kanıtlamak zorundadırlar. Azize, bebeği Mehmet ile mücadelesine devam ederken, Yıldız ve Hilal de tehlikenin farkındadırlar. Cevdet, ailesini korumaya çalışırken Yunan Ordusu içindeki vazifesini de sürdürmek zorundadır. Milli Mücadele’nin seyrini belirleyecek olaylar yaşanırken, Cevdet kontrolü elden bırakmamaya çalışacaktıR.


Bergüzar Korel: Serenay yıkılıyor



Haberin Devamı