Magazin Vatanım Sensin 49. Bölüm fragmanı (Kanal D son bölüm izle)

Vatanım Sensin 49. Bölüm fragmanı (Kanal D son bölüm izle)

Paylaş
Vatanım Sensin 49. Bölüm fragmanı (Kanal D son bölüm izle)

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizisi Vatanım Sensin'in bu haftaki 48. bölümünde yine izleyenler heyecanlı sahnelere ortak oldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yunan ordusundan kurtulan Cevdet ile Leon karşı karşıya geldi İzleyici Leon, Cevdet'i öldürecek mi? soruları akıllara geldi. Öte yandan kumandan Filippos’un Cevdet'e yaptıkları sorgulanmaya başlar. İşte Vatanım Sensin 49. bölğm fragmanı ve son bölüm özeti

Ekranlara geldiği ilk günden beri tarihin tozlu sayfalarını gün yüzüne çıkartan Vatanım Sensin'in 48. bölümü dün akşam Kanal D'de izlendi. Hemen ardından da 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı yayınlanmadı mı merak konusu oldu. Son bölümde bildiğiniz üzere Cevdet vatan haini ilan edilmiş ve Yunan askerleri tarafından türlü işkencelere maruz kalmıştı. Daha sonra Yunan askerleri hata yaptıklarını anlayarak Cevdet'i serbest bırakmışlardı. Leon babasının ölümüne sebep olan Cevdet ile karşı karşıya geldi. Akıllara Leon babasının intikamını alıp almayacağı merak konusu oldu. Öte yandan diziye İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy katıldı. İşte 48. Bölümden o sahne...


VATANIM SENSİN 49. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Vatanım Sensin'in 49. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde yer bulacaktır. Vatanım Sensin 49.bölümü 22 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.



MEHMET AKİF ERSOY VATANIM SENSİN'DE

Tarihin en önemli dönemlerini izleyiciye sunan Vatanım Sensin'in son bölümünde izleyici heyecanlandıran bir gelişmede yaşandı. Cevdet Mehmet Akif Ersoy ile tanışıyor. Mehmet Akif Ersoy karakterini Tolga Tekin canlandırıyor.



VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Yunan Ordusu’na kendisini yeniden kabul ettiren Cevdet, artık daha dikkatli olması gerektiğinin farkındadır. İngiliz ajan Charles Hamilton’ın foyasını öğrenen Cevdet, onu öldürür ve Yunan Ordusu içindeki vazifesine geri döner. Fakat Cevdet’in önündeki engel bu kez Leon’dur. Cevdet’in bir vatanperver olduğunu öğrenen Leon, babası Vasili’nin de onun yüzünden öldüğünü düşünür. Cevdet ise Türk halkı için mücadele ettiğini itiraf eder. Bu itirafın akabinde birlikte aynı amaca hizmet ettiklerini belirtir. Büyük bir ikileme düşen Leon, ne yapacağını bilemez bir hale gelir.

İzmir ise tam anlamıyla bir yangın yerine dönüşmüştür. Türk halkı, topraklarını Yunanlara kolay kolay teslim etmeyecektir ve direniş giderek büyür. İzmir’deki duvarın kırmızı ve beyaza boyanması, Yunan Ordusu içinde büyük bir krize sebep olur. Yunan Kumandanı Filippos’un yaptıkları sorgulanmaya başlanır.

Öte yandan İsmet Bey, Milli Mücadele’nin fitilini İzmir’de ateşler. Artık savunma değil, taarruz zamanıdır. Türk halkının beklediği an gelmiştir ve vatanlarını koruyabilmek için her şeyi yapmaya hazırdırlar.

Haberin Devamı