Magazin Vatanım Sensin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cevdet'in boynu kıldan ince...

Vatanım Sensin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cevdet'in boynu kıldan ince...

Paylaş
Vatanım Sensin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cevdet'in boynu kıldan ince...

Vatanım Sensin 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde İsmat Paşa'dan Cevdet'e çok zor bir görev veriliyor. Cevdet'e karakolu "vur" emri veriliyor. Vatanı için canını vermeye hazır olan Cevdet, bu isteği istemeyerek de olsa yerine getirmek zorunda!

Vatanım Sensin'in 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde İsmet Paşa, Yunan ordusunu şaşırtmak için Cevdet'e bir dizi emir veriyor ama en zor olanı kendi karakoluna "vur" emri vermesi... Cevdet istemeyerek de olsa bu isteği kabul ediyor. İlk kurşunla birlikte Cevdet'in içi parçalanıyor.

Savaşta çok kritik bir döneme giriliyor. İsmet Paşa vatanı için kendini feda edecek 20 asker isterken tüm askerler gönüllü olup tüyleri diken diken ediyor. Yüzbaşı Yakup, Azize'den çok kritik bir istekte daha bulunuyor.



Vatanım Sensin 53. bölümüyle 26 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Cevdet, Güney Cephesi’nin kapanması yolunda büyük bir adım atsa da Filippos’un son hamlesiyle Doğu Cephesi yeniden karışmış, Türk Ordusu'nun gücü tek cephede toplanamaz hale gelmiştir. Hilal yeni durumunu kabullenmekte güçlük çekerken, ne Leon ne de ailesi onun umutsuzluğa teslim olmasına izin vermeyecektir. Böylece Cevdet ve Leon, Hilal’i bu hale getiren caninin izini sürmeye başlarlar. Ancak failin kimliği onları yepyeni bir şüpheye iter.

Filippos ise Yunanistan’da ilan edilen seferberliğin yardımıyla Türklerin üzerine yürümek için büyük bir ordu kurmuştur. İki ordu cephede karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, Filippos kendi planlarını uygulamak için harekete geçer.

Haberin Devamı