Magazin Vatanım Sensin'den bir bayrak sahnesi daha!

Vatanım Sensin'den bir bayrak sahnesi daha!

Paylaş
Vatanım Sensin'den bir bayrak sahnesi daha!

Vatanım Sensin yeni bölüm 2. fragmanıyla şaşırttı. Bu akşam yayınlanacak olan 16. bölümde;  15. bölümde çok konuşulan bayrak bu seferde bir cenaze ile karşımıza çıkıyor. Hilal ve Leon arasında yaşanan gelişmeler ise şoke edeceğe benziyor. İşte Vatanım Sensin'in 16. bölümünden detaylar...

Vatanım Sensin’in bu akşam ekranlarda olacak 16. bölümünün fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde


Vasili, görevinden uzaklaştırılıyor, Cevdet sürgüne yollanıyor. Bu sürgünden dönüş olmayacağını Cevdet, ailesi, Tevfik ve Vasili biliyor. Tevfik, onun yokluğundan yararlanıp, Azize ile yarım kalan izdivacını tamamlayacağını, parmaklıklar ardındaki Cevdet'e ima edince, hiç beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalıyor. Öte yandan, Yunan Başbakan Yardımcısı, Türk Bayrağı olayını yapanların peşine düşüyor. Hilal ve arkadaşları için zorlu bir kaçış süreci başlıyor.Yüzbaşı Yakup, Anadolu'nun Mustafa Kemal Paşa'nın etrafında kenetlenmeye başladığını ve Cevdet'in vazifesinin her şeyden önemli olduğunu söyleyerek, Cevdet'i kurtarmak için büyük bir riske giriyor. Cevdet kurtulabilecek mi? Hilal ve arkadaşları, Yunan askerlerinden kaçabilecek mi? Cevdet, Tevfik hakkında nasıl bir yol
izleyecek?

VATANIM SENSİN'DE HİLAL VE LEON'UN DANSI ÇOK KONUŞULACAK


Vatanım Sensin 16. Bölüm'de; Hilal, Başbakan yardımcısına içindeki sert sözleri aktarmak ister. Leon, geri dönüşü olmayacak bu çıkmazdan Hilal'i dans ile oyalayarak kurtarır.

Yunan rütbelilerinin yer aldığı geceye Hilal'de katılmayı başarır. Amacı babasını sürgüne gönderen ve bayrak krizinde izlediği tutum nedeniyle Başbakan yardımcısına sert sözler lanse etmektir. Fakat orada Hilal'i farkeden Leon buna engel olur. Sonucunda Hilal'in tehlikeye gireceğini sezen Leon, onu dans edermişçesine oyalar ve bırakmaz. Yıldız'ın ise aklında hala Leon vardır. Geceye gittiğini bildiği kardeşi Hilal'e, Leon ile ilgili merak giderici sorular sorar. Ama bilmediği bir gerçek vardır ki; Leon, Hilal ile dans etmiştir.



VATANIM SENSİN'İN GEÇEN HAFTA YAYINLANAN BÖLÜMÜNE BAYRAK SAHNESİ DAMGA VURMUŞTU



Vasili'nin Türkleri göç etmeye zorlama planı harekete geçer. Bu fikri duyan Cevdet'in suratında endeşi görünür. Planı hayata geçirmek için Leon herkese duyuru yapar ve en hızlı şekilde evlerini boşaltmaları gerektiğini söyler. Fakat Azize'nin sert tavrıyla önemli bir ayaklanma başlar ve Türk bayrakları her yerde dalgalanır. Leon, bu tutumun sonlanması için bayrakları toplatma emri verir. Lakin bu o kadar kolay olmayacaktır. Hilal ve arkadaşlarının ise kılık değiştirerek Türk halkına umut vereceği önemli bir planı vardır.