Magazin Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı

Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı

Paylaş
Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı

Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak sorusu birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kanal D ekranlarının heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Vatanım Sensin geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni sezon fragmanıyla izleyicilerini heyecanlandırdı

Vatanım Sensin dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. Böylece 2. Sezona dair ilk tüyolar geldi. Kanal D ekranlarının iddialı tarihi dizisi Vatanım Sensin’in yeni sezonuyla ilgili en çok merak edilen konu Cevdet Komutan’ın yaşayıp yaşamadığı.

Sezon finalinde kurşunların hedefi olan Cevdet Komutan öldü mü? Bu soru 2. Sezonda yanıt bulacak. Peki Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlayacak?



Vatanım Sensin yeni sezon tarihi henüz belli olmadı ancak netlik kazanır kazanmaz yayın tarihine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Vatanım Sensin'in kadrosuna yeni bir isim daha katıldı (Vatanım Sensin ne zaman başlayacak?)


YENİ SEZON İPUÇLARI


Savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor! Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım Sensin yeni sezon fragmanıyla heyecanın giderek artacağının sinyallerini verdi. Cevdet'in küçük kızı Hilal'in tutuklandığı fragmanda, Türk halkının çektiği eziyetler ekrana geldi. Cevdet ve ailesinin İzmir'de verdiği amansız mücadele devam edecek mi? Yunan Ordusu'nun Anadolu'yu işgal emelleri son bulacak mı? Vatanım Sensin merakla beklenen yeni sezonuyla yakında Kanal D'de!



Halit Ergenç ve Bergüzar Korel gün sayıyor

Haberin Devamı