Magazin Vatanım Sensin final mi yapıyor? Ne zaman final yapacak?

Vatanım Sensin final mi yapıyor? Ne zaman final yapacak?

Paylaş
Vatanım Sensin final mi yapıyor? Ne zaman final yapacak?

Geçen hafta yayınlanmaya Vatanım Sensin ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Söylentiye göre Vatanım Sensin, 54. bölümün ardından 3 Mayıs Perşembe günü final yapacak.

Her perşembe Kanal D'de ekrana gelen Vatanım Sensin'in yeni bölümü bu akşam yayınalanacak. Geçen hafta ekrana gelemeyen dizi için ise şok bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Vatanım sensin 54. bölümün ardından 3 Mayıs Perşembe günü yayın hayatına son verecek.

BERGUZER KOREL İNTERNET DİZİSİ İSTİYOR

öTE yandan Berguzer Korel'in artık televizyon dizilerinde yer almak istemediği internet dizisi yapmak istediği öğrenildi. internet dizilerinin daha kısa süreli olması nedeniyle Korel'in oğlu Ali'yle daha fazla vakit geçirmek istediği belirtildi.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cevdet, İsmet Paşa'nın planını uygulamak için harekete geçiyor!
İsmet Paşa, vatan için kendini feda edecek gönüllü askerlere çok özel bir görev vermiştir. Bu görevin amacına ulaşabilmesi için ise Cevdet'in hoşnut olmayacağı eylemler gerçekleştirmesi gerekir.



Savaşın son kritik dönemine girilmek üzeredir. Hastanenin boşlatılmasıyla birlikte planın son aşamalarının hızlı şekilde gerçekleşmesi gerekmektedir.




Haberin Devamı